Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)dobrze Madziu ze juz glowa mniej boli![]()
Ale chcesz jakąś zupke czy raczej mięsko?ja sie caly czas zastanawiam co mam zrobic na obiad?,nie umie nic wymyslic
Hmm,a może jakieś kotleciki czy nie bardzo?no jakies miesko bo moj przyjedzie cos chce zjesc na szybko i jedzie dalej robic
Achaaobiecal koledze ze mu na budowie drzwi powstawia
mam coś ostatnio częste bóle brzuszka jak na @ twardnieje mi co sie martwie a wczoraj powróciły kolki w pochwie:-(mam nadzieje że to sa skurcza Braxtona(nie wiem jak dokładnie sie je pisze)że nic nie powoduja
tabletki mi się kończą te na recepte co zostaje mi nospa bo mam za daleko aby jechac do gina po recepte(wizyta dojazd za dużo kasy )dlatego szybciej się wybierzemy
głosy oddane:-)Znowu dopominam sie o głosy dla Kacperka od Was![]()
witaj i zycze udanych staranekHEJ DZIEWCZYNYCZY MOŻNA SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?
POWIEM SZCZERZE, ŻE TRAFIŁAM NA TO FORUM I JUŻ OD TYGODNIA CZYTAM WASZE ROZMOWY I MAM WRAŻENIE JAKBYM WAS ZNAŁA NAPRAWDĘ
JA TEŻ STARAM SIĘ O DZIZIUSIA, ALE NIESTETY JEŻELI NIE WYJDZIE W TYM CYKLU TO MOŻEMY PRÓBOWAĆ DOPIERO ZA ROK:-( A JAK TAK BARDZO PRAGNĘ DZIDZIUSIA:-(

to graulacje:-)jeju już grudniówki się rozpakowują co jeszcze troche i czas na styczniówki?? Ja pojęcia nie mam niestety.
A tak btw, to wczoraj rozpakowała się kolejna grudniówka - trójpak. Tak więc 2 chłopcy - 2500 kg i 2100 kg bodajże. He he to dwa z trzech trójpaków mają już swoje Maluchy przy sobie i jeden dwupak. 2 dziewczynki i 3 chłopaków mamy jak narazie. :-)

To najszybciej:-)no chyba zrobie jakies kotletki choc ostatnio jakos je czesto mam ale trudno to jest najszybszy obiad![]()