Madziaas
Już jesteś:)
Ja mam pobudke co 2 godzinyOczy mi się kleją - czyżbym dzisiaj miała normalnie pospać? Padam na ryjek szczerze mówiąć - może to już czas na lulu? Tak bym chciała chociaż z 6 h przepać bez budzenia się.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam pobudke co 2 godzinyOczy mi się kleją - czyżbym dzisiaj miała normalnie pospać? Padam na ryjek szczerze mówiąć - może to już czas na lulu? Tak bym chciała chociaż z 6 h przepać bez budzenia się.

geez, przestań KobitoMaggie ale ze mnie wieśniara-dziękuje za zaproszenie(wiesz o co chodzi?) ostatnio nawet nie podziękowałam![]()

Odrazu wieśniara 

Nie powinnam narzekać. Chociaż dzisiaj to się co godzinę budziłam - nie wiem o co chodzi. Patrzyłam na zegarek ciągle i już chciałam żeby rano było żeby się nie męczyć.Ja mam pobudke co 2 godziny![]()
Ojj czasem tak jestNie powinnam narzekać. Chociaż dzisiaj to się co godzinę budziłam - nie wiem o co chodzi. Patrzyłam na zegarek ciągle i już chciałam żeby rano było żeby się nie męczyć.
Hi hi, chyba rzeczywiście już pora. Jeszcze siusiu zalicze to może w nocy nie będę ganiaćTo kładź sie już,ja też będe po mału uciekać

Ja też uciekam. Śpij dobrzeHi hi, chyba rzeczywiście już pora. Jeszcze siusiu zalicze to może w nocy nie będę ganiać
Buziaki Madziu i do juterka