• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
A wogole to net mi od rana nie latał. Piep... neostrada.

Ech, tak się zbieram żeby zakupy ogarnąć ale mi się nie chce. No ale trzeba dupsko ruszyć jak się chce jeść. :tak:

Myślałam że listonosz mi dziś paczke przywiezie i czekam przy tym oknie ale jak na złość dziś pewnie go nie będzie.

Heloł,

Justyś, w miare tak. Do około 5 nawet bez przerw spałam. Ale później już się męczyłam. I tak nie jest źle :tak:

Ja mam na Murzynka - szybko i łatwo ale nie wiem czy lubisz?
Uwielbiam :-)
A wogole to net mi od rana nie latał. Piep... neostrada.

Ech, tak się zbieram żeby zakupy ogarnąć ale mi się nie chce. No ale trzeba dupsko ruszyć jak się chce jeść. :tak:

Myślałam że listonosz mi dziś paczke przywiezie i czekam przy tym oknie ale jak na złość dziś pewnie go nie będzie.
No to właśnie tak jest jak czekasz to nie przyjdzie,a mój listonosz taki mądry że zostawił mi wczoraj przesyłke na parapecie,no idiota
Ja mam dzisiaj na wszystko ochote do jedzenia:-D

reklama
Uwielbiam :-)

No to właśnie tak jest jak czekasz to nie przyjdzie,a mój listonosz taki mądry że zostawił mi wczoraj przesyłke na parapecie,no idiota
Ja mam dzisiaj na wszystko ochote do jedzenia:-D
A masz przepis czy wrzucić?

Geez, ten ma znów czkawke. I syrkami znowu po prawej smera - czyli się przekręcił - jak On to robi??? Może dlatego mnie klatka bolała bo pchał mi wszystko do góry w trakcie piruetu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry