Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki:-)ja mam dzis na obiad jescze klopsy z wczoraj musze tylko kapuste zrobic teraz lece troche pozmywac bo ma kuzynka do mnie wpasc kolo10
Właśnienaprawde fajniutkie te skarpetki i oplaca sie je kupictym bardziej,ze tu kosztuja 14 a tu25 to jest roznica i to spora
Justyś, w miare tak. Do około 5 nawet bez przerw spałam. Ale później już się męczyłam. I tak nie jest źleCzescjak tam po nocy,maggie wyspalas sie?

Ja mam na Murzynka - szybko i łatwo ale nie wiem czy lubisz?A dziewczynki macie przepis na jakieś ciasto,ale nie za trudne;-)

Uwielbiam :-)Heloł,
Justyś, w miare tak. Do około 5 nawet bez przerw spałam. Ale później już się męczyłam. I tak nie jest źle
Ja mam na Murzynka - szybko i łatwo ale nie wiem czy lubisz?
No to właśnie tak jest jak czekasz to nie przyjdzie,a mój listonosz taki mądry że zostawił mi wczoraj przesyłke na parapecie,no idiotaA wogole to net mi od rana nie latał. Piep... neostrada.
Ech, tak się zbieram żeby zakupy ogarnąć ale mi się nie chce. No ale trzeba dupsko ruszyć jak się chce jeść.
Myślałam że listonosz mi dziś paczke przywiezie i czekam przy tym oknie ale jak na złość dziś pewnie go nie będzie.

A masz przepis czy wrzucić?Uwielbiam :-)
No to właśnie tak jest jak czekasz to nie przyjdzie,a mój listonosz taki mądry że zostawił mi wczoraj przesyłke na parapecie,no idiota
Ja mam dzisiaj na wszystko ochote do jedzenia![]()