• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)

a gin patrzał jak ze szyjka coś się już szykuje do porodu:-)hehe ciekawe może razem rozpakujemy sie na święta:rofl2:24 grudnia zaczynam 38 tc:-)więc kto wie może może:-)

:shocked2::shocked2::shocked2:

super zakupy :-)też mam dla synka skarpetki z grzechotką sa super:-Dps.głos oddany ale narazie tylko na jedno zdjęcie bo na to drugie jeszcze nie moge ale bede niedługo znowu próbowac:-)
Dziękuje:-)

reklama
:-D:-D:-D Dobry jest.

Madziu skocze na te zakupki. Hi hi tym bardziej że plan zemsta musze wykończyć :-D:-D:-D Będę za niedługo.

Ooo - cześć Patrysiu. U gina będę w poniedziałek. Wczoraj to tylko usg miałam. Ale coś czuje że moja szyjka będzie trzymać do końca jak na złość i prędzej przenosze niż urodze przed lub w terminie.
A ja uciekam robić ciasteczko:-)

MAGGIE kto wie kto wie może się wszystko pozmieniać i urodzić przed terminem;-)no to czekam na wieści z poniedizałku:-)
MADZIAS miłego robienia ciasteczek:-)

Mniamm też bym zjadła taką zapiekanke,tylko kurcze ja cebuli i czosnku nie jem bo nie moge no chyba że nie dodam:laugh2: hmm musze pomyśleć:happy:
Hejka:)
CO do tej zapiekanki to ja nie dodawałam czosnku bo nie przepadam. A i następnym razem curry tez nie dodam.. jakoś mi z curry tak nie podeszlo, za to m się objadal az miło:)
A pieczesz chwilkę tylko by ser się dobrze rozpuscil na wierzchu i gotowe:) ja wczoraj piekłam 20 min i było pycha:) Bo ziemniaczki mi sie ciut dlużej gotowaly niż 4 minuty:zawstydzona/y::-) i w sumie to już miękkie były:)
A szynkę po prostu się wwala na warstwę ziemniaków:) Bo nie wyobrażam sobie kostki szynki smażonej układac:szok::-)Hihi:)

My z M dziś zrobiliśmy liste zakupów dla dzidzi w tabelce w wordzie:) no i nazwa, cena, link do allegro:) hihi:) Mamy już wózek upatrzony nawet:) Tako jumper X :)
madzias ślicznie Kacperek wyglądał w tych skarpeteczkach:) No i super udane zakupy:)
Patrysiu to Ty juz na święta rodzisz? Wow:) jak ten czas leci:)

Hejka:)
CO do tej zapiekanki to ja nie dodawałam czosnku bo nie przepadam. A i następnym razem curry tez nie dodam.. jakoś mi z curry tak nie podeszlo, za to m się objadal az miło:)
A pieczesz chwilkę tylko by ser się dobrze rozpuscil na wierzchu i gotowe:) ja wczoraj piekłam 20 min i było pycha:) Bo ziemniaczki mi sie ciut dlużej gotowaly niż 4 minuty:zawstydzona/y::-) i w sumie to już miękkie były:)
A szynkę po prostu się wwala na warstwę ziemniaków:) Bo nie wyobrażam sobie kostki szynki smażonej układac:szok::-)Hihi:)

My z M dziś zrobiliśmy liste zakupów dla dzidzi w tabelce w wordzie:) no i nazwa, cena, link do allegro:) hihi:) Mamy już wózek upatrzony nawet:) Tako jumper X :)
madzias ślicznie Kacperek wyglądał w tych skarpeteczkach:) No i super udane zakupy:)
Patrysiu to Ty juz na święta rodzisz? Wow:) jak ten czas leci:)
Na pewno jutro zrobie bo tak apetycznie opowiadasz:-D Haha
Agniesiak a tam pisałaś,że dałaś sos z knora- to zamiast tego sosu śmietanowego??

Na pewno jutro zrobie bo tak apetycznie opowiadasz:-D Haha
Agniesiak a tam pisałaś,że dałaś sos z knora- to zamiast tego sosu śmietanowego??
Ja wczoraj nie dodalam knora:) Tylko ten robiony z przepisu śmietanowy. Ale jak masz knora to dodajesz do tego śmietanowego:) Razem mieszasz:)
U nas dzis naleśniki z serkiem "zielona łąka" czekoladowym z biedronki:) Jest idealny do nalesników bo nie jest słodki mocno:) hihi:) Równiez polecam;P W takim brązowym malym wiadereczku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry