• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Wróciłam,

Jejku ja to zawsze myśle że rach ciach wszystko załatwie a tu się schodzi.

Nabyłam gadżety na zapiekanke. I do upieczenia chlebka. :-) Tak więc zaraz będę piekła chlebek i w międzyczasie zrobie zapiekanke.

Madziu - hi hi, zemsta już się wydarzyła - teraz pozostaje mi czekać na skutki. Pamiętaj nie znasz dnia ani godziny :-D:-D:-D

Mam nadzieję że Murzynek się uda. Mi zawsze wychodzi i to taki mokry nawet bo ja suchego nie za bardzo. Chyba że z mlekiem.

reklama
Wróciłam,

Jejku ja to zawsze myśle że rach ciach wszystko załatwie a tu się schodzi.

Nabyłam gadżety na zapiekanke. I do upieczenia chlebka. :-) Tak więc zaraz będę piekła chlebek i w międzyczasie zrobie zapiekanke.

Madziu - hi hi, zemsta już się wydarzyła - teraz pozostaje mi czekać na skutki. Pamiętaj nie znasz dnia ani godziny :-D:-D:-D

Mam nadzieję że Murzynek się uda. Mi zawsze wychodzi i to taki mokry nawet bo ja suchego nie za bardzo. Chyba że z mlekiem.
Jeszcze 5 minut i Murzynek gotowy :-) Kacperek robił ze mną;-)
Ej ej ja Ci dam zemste,jak to jest to o czym myśle to oberwiesz.Pamiętaj że tak bardzo daleko to nie mieszkasz:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ja właśnie spisuje co musze mieć na zapiekanke i potem ide na zakupki jak T przyjedzie z pracy
Wiecie co troche mi go szkoda bo nabrał kolejne firmy w pracy żebym nie musiała wracać do pracy.Bo wypłate będe miała tylko do lutego,chce poszukać pracy przez internet.Nie słyszałyście o czymś??

Madziu mi też się marzy praca przez neta - ale pomysłów brak.

Kurcze fajnie że ten Twój M się tak stara - zazdroszcze. Wiesz On to robi dla Was - bardzo mu na Was zależy i bardzo Was musi Kochać ;-) Aż mi się łezka zakręciła. Dbajcie o to co jest między Wami. Ktos mi kiedyś smska napisał że "Miłość pielęgnowana kwitnie a zaniedbana usycha" :tak:

znowu czkawka...

Hejka:)
Patrysiu to Ty juz na święta rodzisz? Wow:) jak ten czas leci:)
tzn.ogólnie mam zamiar rodzić w styczniu:-)no ale zobaczymy jak to bedzie bo w świeta to już maluszek donoszony bedzie a że już coś się dzieje to kto wie jak to będzie chociaz wolałabym jednak święta i sylwester w domku spedzić z moimi chłopakami no ale zobaczymy jak nam los przyniesie:tak:

Ps.no to super że już tak fajnie wyprawke macie upatrzona tylko zeby teraz kaska w raczki wpadła i bedziecie szaleć:-Dja też nieco musze pokupowac jeszcze:tak:

MADZIAS ja także chciałam tak pracować no ale nie kiedy jak czytałam to i owo to wole się już w to nieangażowac no chyba że sa to sprawdzone źródła;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziu mi też się marzy praca przez neta - ale pomysłów brak.

Kurcze fajnie że ten Twój M się tak stara - zazdroszcze. Wiesz On to robi dla Was - bardzo mu na Was zależy i bardzo Was musi Kochać ;-) Aż mi się łezka zakręciła. Dbajcie o to co jest między Wami. Ktos mi kiedyś smska napisał że "Miłość pielęgnowana kwitnie a zaniedbana usycha" :tak:

znowu czkawka...
Teraz to mi się łezka zakręciła

Często ma czkawke,ale mój też tak miał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry