Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ma dużo wody i pływaA masz przepis czy wrzucić?
Geez, ten ma znów czkawke. I syrkami znowu po prawej smera - czyli się przekręcił - jak On to robi??? Może dlatego mnie klatka bolała bo pchał mi wszystko do góry w trakcie piruetu?

Jakby co to ja robie z tego przepisu i jest pycha:Gdzieś mam,musze poszukać :-)
Ja mu dam no. Jak sie urodzi to go na basen zapisze. Tam będzie miał dużo miejsca do popisówMa dużo wody i pływa![]()

Dziękuje za przepisJakby co to ja robie z tego przepisu i jest pycha:
Murzynek
2 1/2 szkl. mąki
20 dkg masła
4 jajka
1 szkl. mleka
2 szkl. cukru
3 łyżki kakao
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Do mleka dodać masło, cukier i kakao. Lekko podgotować, żeby masło się rozpuściło. Ostudzić i wlać do mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia. Wbić po jednym jajku, dokładnie wymieszać.
Piec w temp. 160-170'C 55min.
Ja mu dam no. Jak sie urodzi to go na basen zapisze. Tam będzie miał dużo miejsca do popisów![]()
No chyba zrobie, tylko pomysłu nie mam ile czego kupić bo w przepisie nie ma. I jak tą szynke pokroić/poukładać? No i w jakiej temperaturze też nie wiem? Dużo tego nie wiemI co robisz dzisiaj zapiekanke??
Ja mam zamiar jutro zrobić:-)

No właśnie też sie zastanawiamNo chyba zrobie, tylko pomysłu nie mam ile czego kupić bo w przepisie nie ma. I jak tą szynke pokroić/poukładać? No i w jakiej temperaturze też nie wiem? Dużo tego nie wiem![]()
Bo taki troszke jest niedokładny,ale to nic
To jak nie choruje to śmiało go można zapisać. A im wcześniej tym lepiej ;-)Dziękuje za przepis
Zapisz Go zapisz
My chcemy Kacperka zapisać ale sie zastanawiamy,bo on strasznie lubi wode.Czasem jak Go kąpie to jestem cała mokra tak sie pluska:-)

a gin patrzał jak ze szyjka coś się już szykuje do porodu:-)hehe ciekawe może razem rozpakujemy sie na świętaNo na to wygląda. Chyba że sie Młody zdecyduje szybciej wyskoczyć.
.
24 grudnia zaczynam 38 tc:-)więc kto wie może może:-)

Podkolanówki z grzechotką krówki![]()
Butki tylko na zdjęciu wyszły jakieś różowe,a są lekko pomarańczowe
super zakupy :-)też mam dla synka skarpetki z grzechotką sa superMój synuś ze swoimi zakupkami![]()
ps.głos oddany ale narazie tylko na jedno zdjęcie bo na to drugie jeszcze nie moge ale bede niedługo znowu próbowac:-)No właśnie też sie zastanawiamBo taki troszke jest niedokładny,ale to nic
Moje dziecko właśnie sie obsikało na około,cały mokry aparat i leży i sie śmieje![]()

Dobry jest. 

Będę za niedługo.