• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja to dostałem jak miałam problemy z bakteriami i powiem szczerze że mi pomagało. Troszkę poszczypało z początku ale jest dobre. Myślę, że na każde zapalenie i takie tam sprawy można sobie kupić bo to nie zaszkodzi.

reklama
Ja się zbieram do obejrzenia filmu który mi M ściągnął "Coco Chanel" taki biograficzny i zebrać się nie mogę. Lubię takie filmy. A tak poza tym to mi gin nie dał zwolnienia więc chyba w poniedziałek do pracy będzie trzeba i iść.:eek::eek:

Czemu Ci nie dał?

Bo nic mi tak w zasadzie nie dolega. Znaczy się fizycznie jestem zdolna do pracy a poza tym boi sie chyba dać mi ot tak zwolnienie bo powiedział że dałby mi gdybym poszła na kilka dni do pracy i przyszła do niego, że niby mi coś dolega. A najlepiej by było, żeby wystawił mi dalsze zwolnienie ten lekarz co mi robił zabieg. Tylko problem jest w tym, że moja mama teraz jest na zwolnieniu i w szpitalu więc mi tego nie załatwi u siebie w pracy. No nie wiem zadzwonię jutro do szefowej i powiem jej co i jak i niech ona się martwi co z tym zrobić bo ja do pracy mogę wrócić (choć nie ukrywam posiedziałabym w domku) a tak na prawdę to szefowej zależy bym była na zwolnieniu do końca roku bo nie ma ruchu w sklepie a zus i te inne gady musiałaby zacząć znów płacić no i wyplate przede wszystkim

A skąd wiedziałaś??:-D:-D
:-D:-D:-D Bo ja wiem wszystko :-D:-D:-D Niezłego mam czuja i tyle :-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja też uciekam bo mi nogi spuchły nieźle i chyba musze zalec i je w górze potrzymać. No i pipka mnie boli - chyba mi się spojenie rozłazi cały czas.

Tak więc standardowo Buziaki i do przeczytania jutro
p.s. znów przy oknie będę na listonosza czekać :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry