Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja to mam do Was najdalej czyli ok 1900 km haha jedynie jak jestem w domku u rodziców to mam do Jutyny najblizej.
Ola - nikt o Tobie nie zapomniał. Nie ma takiej opcji - nie myśl że się wywiniesz. A gdzie rodzice mieszkają? To dorzucę Was do mapki.A o mnie zapomnialyscieja to mam do Was najdalej czyli ok 1900 km haha jedynie jak jestem w domku u rodziców to mam do Jutyny najblizej.
Poogladalam sobie Wasze wózie, calkiem fajne aja tez mam juz wybrany mimo ze dzidziolka jeszcze nie ma- ale jak cos to jestem przygotowana, pokaze Wam:
New COSATTO MOBI 3 in1 Pram Pushchair CHERRY on eBay (end time 05-Dec-09 20:08:43 GMT)
I ja zwykle trafiam jak nikogo nie ma- bo w tym tygodniu mam na popludnie wiec w domku jestem o 23.30 czasu polskiego buuu

Maggie mnie bolało tak jakby w kości ogonowej,tak często kułoHej hej,
Ja też jestem. Ale masakryczna noc tzn. spałam spałam ale jak się musiałam przekręcić to wrrrrrr.... tak mnie boli tam na dole że szoook. Madziu Ty też tak miałaś że Cie tam kości bolały?
Kasiu - ale Cie dziś praca czeka, ale zdolna jesteś szybko ogarniesz
Ola - nikt o Tobie nie zapomniał. Nie ma takiej opcji - nie myśl że się wywiniesz. A gdzie rodzice mieszkają? To dorzucę Was do mapki.
Fajny wózio :-)
Ech, o północy to My śpimy albo się staramy zasnąć![]()