maggie_f
Fanka BB :)
Jak to sypki? To jak to nakładać żeby nie spadało?Wczoraj przyszedł mi błyszczyk,ten co zamówiłam.Tylko on jest sypkiA nie doczytałam no bo po co
Ale ładny jest,tylko sie błyszczykiem chyba nie powinien nazywać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak to sypki? To jak to nakładać żeby nie spadało?Wczoraj przyszedł mi błyszczyk,ten co zamówiłam.Tylko on jest sypkiA nie doczytałam no bo po co
Ale ładny jest,tylko sie błyszczykiem chyba nie powinien nazywać
Tam pisało,że najlepiej na błyszczyk,ale ja ciemna nie załapałamJak to sypki? To jak to nakładać żeby nie spadało?

Acha - no to teraz błyszczyk by sie przydałTam pisało,że najlepiej na błyszczyk,ale ja ciemna nie załapałam![]()

Dziękujemywitam sie z kawka ale dzis przyspalamale co tam juz sie nie przejmuje kto co powie!,ja dzisiaj tez bede dopiero wieczorkiem najpierw male sprzatanko,zakupy,a o 13 jade do pracy i po pracy z dziewczynami na soczek,milego dnia
,glosik na Kacperka oddany,sypki blyszczyk??takiego jeszcze nie widzialam
Acha - no to teraz błyszczyk by sie przydał
Jestem w trakcie poszukiwania;-)
Madziu - nie szukaj bo nie znajdziesz - ja tak mam. Jak się nastawiam to wtedy klops a jak odpuszczam to samo mi w ręce wpada![]()