• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
A ja jestem już po wizycie u gina. Mówi, że po zabiegu jest wszystko w porządku.:tak: Tylko zagiął mnie jedną rzeczą. Wg niego powinniśmy sobie z M dać spokój przez pół roku a on mi przez ten czas porobi badania a do tego czasu mam brać tabletki antykoncepyjne Yasminelle. Czy któraś z was to brała? Dobre są? Jakoś tak nie spodziewałam się brać teraz tabletek.:no:
bardzo sie ciesze że jest wszystko dobrze:-)co do tabletek niepomoge:sorry:
Eeee, to poczekamy aż będzie ciepło. Powrzucamy swoje adresy i znajdziemy jakieś miejsce w miare pośrodku żeby wszystkie miały ten sam dystans. I się spotkamy. Może jakiś fajny pensjonacik się znajdzie to mógłby być taki fajny wypad na 3 dni na przykład.
o mnie też zapomniałyście:-pale ja to jestem z woj.pomorskiego dokładnie koło Trójmiasta co i tak by niewypaliło bo M niepuści mnie tak daleko z dwójka dzieci:sorry:no ale z wielką checią obejże wasze fotki z wycieczki:-)
Odkładam notatki może się przez noc namyślą i same przepiszą.
:laugh2::laugh2::laugh2:
Madziu a mialam spytać - Ty używałaś Tantum Rosa? Bo u mnie w aptece taką do rozrobienia mi dali a ja myslałam że to płyn jest?
ja używałam przy pierwszym porodzie i ogólnie to jest w proszku ale ja robiłam to tak ze kupiłam wode mineralna 0.5 l i wymieszałam ja z tym proszkiem i wtedy gazikiem elegancko sobie rane przemywałam:-)

Cześć Patrysiu:-) Jak sie czujesz??
wiesz ogólnie dobrze tylko jakas jestem obolała w pochwie jakieś kolki mam i tak tam w tej części hmm jakbym jakieś zakwasy miała jakbym ćwiczenia robiła tak dziwnie nie wiem czemu tak mam:eek:
A i widze że chorubsko idzie od Dominisia teraz bawi się w swoim pokoju:tak:

reklama
wiesz ogólnie dobrze tylko jakas jestem obolała w pochwie jakieś kolki mam i tak tam w tej części hmm jakbym jakieś zakwasy miała jakbym ćwiczenia robiła tak dziwnie nie wiem czemu tak mam:eek:
A i widze że chorubsko idzie od Dominisia teraz bawi się w swoim pokoju:tak:
Ojj współczuje kochana,że Cie boli ale jeszcze troszeczke
Super,że od Dominisia choróbsko idzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry