• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzien dobry dziewczynki

Ja niedlugo tzn za godzinke szykuje sie do pracy a teraz ide zjesc jajeczniczke na sniadanko :)
Acha ja jestem tez z okolic Katowic jak Justyna a dokladniej z Myslowic - wszyscy znaja przeciez Myslovitz.
Buzka

reklama
Mój T poszedł do pracy na popołudnie,a my sami siedzimy.
Zrobiłam murzynka i teraz sie objadam.Przez Maggie na pewno nie schudne:-D:-D

Przeciez Ty szczuplutka jestes Kobieto ! :tak: Kacperek zacznie raczkowac to energii splisz za dwoje. Ja tez sobie obiecuje ze jak tylko bede miec sile to bede chodzic na dlugie spacery na swiezym powietrzu :-D Mam na mysli z dzidzia

Przeciez Ty szczuplutka jestes Kobieto ! :tak: Kacperek zacznie raczkowac to energii splisz za dwoje. Ja tez sobie obiecuje ze jak tylko bede miec sile to bede chodzic na dlugie spacery na swiezym powietrzu :-D Mam na mysli z dzidzia
Dziękuje:zawstydzona/y: Ale ja bym chciała wrócić do mojej starej wagi,tylko czy mi sie uda.A zresztą pewnie mi i tak troszke waga podskoczy przy tabletkach

Dziękuje:zawstydzona/y: Ale ja bym chciała wrócić do mojej starej wagi,tylko czy mi sie uda.A zresztą pewnie mi i tak troszke waga podskoczy przy tabletkach

Rozumiem o co Ci chodzi :tak: Ja siedzac w domu w sierpniu jak rzucilam prace to tez troszke przytylam chyba ze dwa kilo- najbardziej widoczne na boczkach a teraz drugi miesiac juz pracuje w nowej firmie i boczków nie widac same znikly, tak sie ciesze ze bez wysilku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry