Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Olu. Smacznego :-)Dzien dobry dziewczynki
Ja niedlugo tzn za godzinke szykuje sie do pracy a teraz ide zjesc jajeczniczke na sniadanko
Acha ja jestem tez z okolic Katowic jak Justyna a dokladniej z Myslowic - wszyscy znaja przeciez Myslovitz.
Buzka
Cześć Olu. Smacznego :-)
Mój T poszedł do pracy na popołudnie,a my sami siedzimy.
Zrobiłam murzynka i teraz sie objadam.Przez Maggie na pewno nie schudne![]()
Kacperek zacznie raczkowac to energii splisz za dwoje. Ja tez sobie obiecuje ze jak tylko bede miec sile to bede chodzic na dlugie spacery na swiezym powietrzu
Mam na mysli z dzidziaDziękujePrzeciez Ty szczuplutka jestes Kobieto !Kacperek zacznie raczkowac to energii splisz za dwoje. Ja tez sobie obiecuje ze jak tylko bede miec sile to bede chodzic na dlugie spacery na swiezym powietrzu
Mam na mysli z dzidzia
Ale ja bym chciała wrócić do mojej starej wagi,tylko czy mi sie uda.A zresztą pewnie mi i tak troszke waga podskoczy przy tabletkachDziękujeAle ja bym chciała wrócić do mojej starej wagi,tylko czy mi sie uda.A zresztą pewnie mi i tak troszke waga podskoczy przy tabletkach
Ja siedzac w domu w sierpniu jak rzucilam prace to tez troszke przytylam chyba ze dwa kilo- najbardziej widoczne na boczkach a teraz drugi miesiac juz pracuje w nowej firmie i boczków nie widac same znikly, tak sie ciesze ze bez wysilku 
No to super:-)Rozumiem o co Ci chodziJa siedzac w domu w sierpniu jak rzucilam prace to tez troszke przytylam chyba ze dwa kilo- najbardziej widoczne na boczkach a teraz drugi miesiac juz pracuje w nowej firmie i boczków nie widac same znikly, tak sie ciesze ze bez wysilku
![]()
No to super:-)