Madziaas
Już jesteś:)
aż tyleprzestań fajna kobitka z ciebie i tak samo z naszej MADZIAS co nie musicie zrzucać;-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aż tyleprzestań fajna kobitka z ciebie i tak samo z naszej MADZIAS co nie musicie zrzucać;-)
:-)dziękuje:-)no takie sesje na pamiatkePatrysiu super miałaś tą sesje ja bym chciała małemu jakąś zrobić taką fajną![]()
moja koleżanka lubi sie bawić aparatem może też masz kogos takiego;-)Właśnie fajna pamiątka:-) A aparat miała jakiś profesjonalny czy taki normalny,ja mam taki normalny.Mój brat ma taki wypasiony,ale nie wiem czy mi by pożyczył czy sie nie będzie bał,że popsujedziękuje:-)no takie sesje na pamiatkemoja koleżanka lubi sie bawić aparatem może też masz kogos takiego;-)

ma lustrzanke SonyWłaśnie fajna pamiątka:-) A aparat miała jakiś profesjonalny czy taki normalny,ja mam taki normalny.Mój brat ma taki wypasiony,ale nie wiem czy mi by pożyczył czy sie nie będzie bał,że popsuje![]()
wiesz to jest jej hobby z którym chce wkroczyć w przyszłość tzn.mysli aby zawodowo sie tym zająć
już robiła zdjęcia na weselach tzn.taką sesje ślubna itp.kocha to robic
I znowu jestem,
Źle się czułam, pospałam godzinke i już jest troche lepiej.
Madziu - teraz już możesz na mnie zwalić jak nie schudniesz. Specjalnie dla Ciebie zrobiłam wątek kulinarny na zamkniętym i pare przepisów wrzuciłam;-)

O tyy
Super:-)ma lustrzanke Sonywiesz to jest jej hobby z którym chce wkroczyć w przyszłość tzn.mysli aby zawodowo sie tym zająć
już robiła zdjęcia na weselach tzn.taką sesje ślubna itp.kocha to robic
![]()
Kasiu pytałaś czy któraś wie coś o nich,ja ich nigdy nie brałam i nie mam koleżanek które je brały.Ale szwagierka wiedząc że chce zacząć jakieś brać dała mi taki reportaż.Chociaż to co sie zdarzyło nie było u nas. Nie wiedziałam czy Ci o tym mówić,ale jeśli chcesz to dam Ci linka i możesz poczytaćMadziu a co z tymi tabletkami bo mi dziewczyny pisały, że są dobre?