Madziaas
Już jesteś:)
10 kg no co ty,to Cie wiatr porwiePlanuje do wakacji zrzucic 10 kilo ale mam nadzieje ze mi sie to nie uda tylko przytyjewiesz o co chodzi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
10 kg no co ty,to Cie wiatr porwiePlanuje do wakacji zrzucic 10 kilo ale mam nadzieje ze mi sie to nie uda tylko przytyjewiesz o co chodzi

10 kg no co ty,to Cie wiatr porwie![]()
Ja trzymam kciuki żebyś przytyła ;-)![]()
Oki :-)Dobra ja uciekam sie szykowac- milego dnia dziewczynki
Przeze mnie??? A co to ma znaczyć?Mój T poszedł do pracy na popołudnie,a my sami siedzimy.
Zrobiłam murzynka i teraz sie objadam.Przez Maggie na pewno nie schudne![]()

Przez Twoje przepisyPrzeze mnie??? A co to ma znaczyć?
Wróciłam.... byłam jeszcze w parku bo takie łaaaaaaadne słoneczko :-)
I oczywiście jak mnie nie było to listonosz awizo zostawił
Uciekam coś zjeść bo mi się w głowie kręci

Kasiu słuchaj pytałaś o tabletki wczoraj te antykoncepcyjneJestem na chwilkę Madziu i byłam jakiś czas temu na chwilkę bo nadal produkuje ten mój nieszczęsny referat. Mam nadzieję, że zmierzam już ku końcowi bo mam dosyć. Napiszę potem ale podczytuje Was od czasu do czau.
aż tylePlanuje do wakacji zrzucic 10 kilo ale mam nadzieje ze mi sie to nie uda tylko przytyjewiesz o co chodzi
przestań fajna kobitka z ciebie i tak samo z naszej MADZIAS co nie musicie zrzucać;-)ps.ja tez życze abyś przytyła;-)