maggie_f
Fanka BB :)
No dobra ;-):-)Maggie ty nawet tak nie mów
Nie żartuj tak![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dobra ;-):-)Maggie ty nawet tak nie mów
Nie żartuj tak![]()
No dobra ;-):-)

Justyś nie denerwuj siejestem,mialam dzien pelen przygod;/ z kumpelami bylo super ale potam masakra wszystkie sie porozjezdzaly no i ja tez poszlam na autobus,a tu duupa mial jechac i nie jechal,masakra,ludzie wkurzeni,a ja musialam czekac 45 minut na nastepny na dodatek ten jechal przez wszystkie mozliwe zadupia! jestem wsciekla i zmeczona

A to kiedy @ powinna przyjść? Bo ja nie czaje tego Twojego suwaka.hej dziewczyny
matko jak ja sie ciesze , ze juz piatke
a weekend jak zwykle minie moment i znowu poniedziałek, ale juz sie ciesze na to, ze jutro bede spala do oporu
a tak poza tym to jutro chyba sprobuje zrobic tescik, to pewnie za wczesnie, ale mamy isc na urodziny kolegi i nie wiem czy bede mogla pic....wiec moze juz cos wyjdzie i nie bede miala tego dylematu......![]()
Ja właśnie teżA to kiedy @ powinna przyjść? Bo ja nie czaje tego Twojego suwaka.