• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Aaa, we wtorek. Ja miałam cykle jak w zegarku co 27 dni i robiłam chyba na 2-3 dni przed i wyszedł. Ale u Ciebie to może być za wcześnie jak masz nawet 31 dniowe. Cóź, spróbować zawsze można ;-)

No dziewczyny ale się wkurzyłam.:wściekła/y: Pisałam Wam, że mamy problem z sąsiadami bo nam (tzn. mnie i kilku jeszcze rodzinom) zagrodzili drogę i nie możemy wyjechać na drogę gminną, wogóle nie mamy jak się wydostać z domów. Jeździmy po krzakach. No nieważne kiedy indziej opiszę wszystko.
Tak czy siak przyleciała moja szwagierka i krzyczy do mojego M zeby leciał do takich naszych znajomych dwa domy dalej bo jechala straz pozarna i chyba sie u nich pali bo krzyki slychac na podworku a straz nie moze dojechac. No i co sie okazalo zaplil sie samochod a straz jadac po krzakach wpadla do rowu i sie przewrocila. No mowie wam masakara jaks bo samochod sie palil a straz nie mogla dojechac. Moj M poszed tam ale ja nie wiem jeszcze jak to sie skonczylo. Powiesic za jaja tych sasiadow.

reklama
Ale i tak nie wyjdzie:-( to ostatni miasiac prob i wydaje mi sie ze jak wczesniej sie nie udalo to juz nie wierze w swoje szczescia , ze akurat w ostatnim momencie sie uda. Coz nie mozna miec wszystkiego:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry