• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ech, no trudno. Ja mam bardzo ciemną i pępek mam taki ciemny. Ale cóż, natura i tak sie ze mną łagodnie obeszła - rozstępów brak :-) Opłaciło się smarowanie. A bałam się że takie jak moja mama będę miała :baffled:

reklama
WITAM:-)
MAGGIE zejdzie zejdzie spokojnie;-)a co do ciemnego pepka hehe on mi poniekąd został taki ciemniejszy ale troszke a teraz w ciaży już nie mam tej kreski ale pępek ciemniuchny jest co tak śmiesznie wygląda:-Dno ale co tam;-)
Witam kochane dawno się nie odzywałam, ale czytam codziennie wasze wpisy.Jak się dowiedziałam o kolejnych II kreskach nie chciałam nic pisać żeby nie zapeszać. Niestety poraz kolejny poroniłam aniołka tym razem 9 tydz., na szczęście od początku nie nastawiałam się na super zakończenie nie cierpię tak bardzo...
Jestem po badaniach już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć,muszę się w końcu porządnie za siebie zabrać.
Życzę Wam kochane wszystkiego Najlepszego, samych dobrych chwil, i dużżżżżżżżżżo miłości:)
tak mi przykro:-(ale jest Nowy Rok i nowe nadzieje:tak:

po roku starania dopadają mnie wątpliwości czasami i wielkie doły ale wychodzę z nich i dalej walczę :) może w tym roku dołączę do grona szczęśliwych zafasolkowanych

dlatego też pojawiłam się na forum - super wsparcie z Waszej strony - dla mnie dobra terapia

Cześć dziewczynki! Witam się serdecznie w Nowym Roku. My wczoraj wróciliśmy z imprezki u znajomych ale byłam tak padnięta, że nie miałam siły do Was zajrzeć. Powiem Wam, że bardzo nie chciało się mi jechać na tego Sylwka ale się ubawiłam na prawdę super. Muszę troszeczkę nadrobić to co pisałyście.
Oleńko Skarbie nie martw się nie jesteś sama. Jest nas kilka. Ja też zostałam niemalże sama z moich znajomych ale ja wierzę, że ten rok będzie dla nas (wszystkich oczekujących) łaskawszy. Kochana uszy do góry:tak:

Widzę, że tu w posępnych nastrojach jest nie tylko Ola ale i Tosia i Kasia. Dziewczyny ja w Święta się dowiedziałam, że mój brat zostanie tatą i powiem Wam że bardzo się cieszę. Kochane nie martwcie się i my się doczekamy. Na prawdę nie jesteście same z tym problemem jest nas więcej. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak wiele par teraz ma taki problem. Dziewczyny Nowy Rok, nowe starania, nowa nadzieja i całe 365 dni na staranka:-D

Madziu widzę Cię:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry