Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też nie mam rozstępów,przynajmniej na brzuchuEch, no trudno. Ja mam bardzo ciemną i pępek mam taki ciemny. Ale cóż, natura i tak sie ze mną łagodnie obeszła - rozstępów brak :-) Opłaciło się smarowanie. A bałam się że takie jak moja mama będę miała![]()
no ale co tam;-)tak mi przykro:-(ale jest Nowy Rok i nowe nadziejeWitam kochane dawno się nie odzywałam, ale czytam codziennie wasze wpisy.Jak się dowiedziałam o kolejnych II kreskach nie chciałam nic pisać żeby nie zapeszać. Niestety poraz kolejny poroniłam aniołka tym razem 9 tydz., na szczęście od początku nie nastawiałam się na super zakończenie nie cierpię tak bardzo...
Jestem po badaniach już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć,muszę się w końcu porządnie za siebie zabrać.
Życzę Wam kochane wszystkiego Najlepszego, samych dobrych chwil, i dużżżżżżżżżżo miłości![]()

pewnie,ze sie uda,glowka do gorytak śledzę wasze wpisy i wierze że mi też się uda w końcu![]()

Jestem już KasiuMadziu widzę Cię:-)