• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
bardzo fajne te cienie, tez nigdy takich nie stosowalam ale sie chyba skusze
tylko starsznei duzo odcieni do wyboru przy moim charakterze to bedzie ciezki wybor:-D

I super się trzymają bo je nakładasz na mokro, czyli wilgotną pacynką. Dodatkowo jeszcze ta baza i jest super. Jedyny minus to się szybko kończą bo co to jest 0,5ml ale te cienie z MAC'A nie są dostępne w Polsce w dużych słoiczkach. Kiedyś nawet pytałam o nie Olę bo u niej by były tylko są drogie.

a co to za baza ma być ??

Ja mam bazę pod cienie do powiek firmy Joko z serii Virtual. Później załączę zdjęcie.
Madziu, żeby cienie się dobrze trzymały i miały intensywniejszy kolor nakłada się je wilgotną pacynką i to znaczy, że są na mokro nakładane.

Noo dużoo
Kurde ja pewnie z 10 wybiore,albo i więcej:szok:
ja na pierwszy rzut pewnei polowe z nich bym chciala :-D a pozniej musialabym selekcje robic na pare podchodow :-p

:-D:-Dmam ten sam problem, już trzeci raz oglądam te kolorki i jeszcze nie zdecydowałam :-):-D chociaż ja lubuję się w odcieniach brązu z lekką poświatą.
o to podobne gusta mamy tez lubie odcienei brazu, a do tego tez zlotawe ;-)

:-D:-Dmam ten sam problem, już trzeci raz oglądam te kolorki i jeszcze nie zdecydowałam :-):-D chociaż ja lubuję się w odcieniach brązu z lekką poświatą.
Ja w sumie tylko brązów używam,no czasem ciemną zieleń albo fiolet
Ja mam bazę pod cienie do powiek firmy Joko z serii Virtual. Później załączę zdjęcie.
Madziu, żeby cienie się dobrze trzymały i miały intensywniejszy kolor nakłada się je wilgotną pacynką i to znaczy, że są na mokro nakładane.
Aaaaa:-)
ja na pierwszy rzut pewnei polowe z nich bym chciala :-D a pozniej musialabym selekcje robic na pare podchodow :-p

o to podobne gusta mamy tez lubie odcienei brazu, a do tego tez zlotawe ;-)
Ja zaraz zamawiam:-)

Ja będe wystawiać za chwile karuzelke na allegro,tylko musze zdjęcia do kompa dać

Te cienie koło mnie sprzedają bo w Tyńcu;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry