Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez Kasiu jestem za tym zebys zmienial lekarzaWiecie postanowiłam iść na konsultację do tej młodej lekarki co mnie przyjmowała na oddział przed zabiegiem. Jakoś tak się troszkę zawiodłam na tym lekarzu co do niego chodzę. Po zabiegu jak poszłam na wizytę to gadał, że będzie mi robił badania (nie mówił tylko jakie), przepisał tabletki anty a teraz jak poszłam to nadal mi nic nie dał na tą nadżerkę, stwierdził, że te badania o których poprzednio mówił to toxo, hbs i HIV i skoro to mi dobrze wyszło to on już nic więcej nie będzie robił no i nadal mi nie dał nic na nadżerkęA najbardziej mnie wkurzył jak stwierdził, że mamy się starać tak od maja, czerwca bez żadnych wspomagaczy typu duphaston itp. Natomiast ta lekarka co mnie przyjmowała od razu jak zobaczyła pobierznie moje wyniki z poprzednich ciąż stwierdziła, że ona by mnie wspomagała duphastonem i klexanem.
Masz racje Justyśzagladam miedzy obiadem a zmywaniem ale juz mam prawie koniec,M poszedl odsniezac,a potem idziemy na dzemke,slaba jestem jak nie wiem
Ren witam serdecznie i zagladaj do nas czesciej
Wiesz Kasiu na poczatku wychodzili palic na hol,a potem juz wypici mieli to gdziec dobrze,ze moj stara sie rzucic i jakos mu to idzie za niedlugo wprowadze calkowity zakaz palenia u nas w mieszkaniu choc tesciowa jak to wczoraj uslyszala troche sie oburzyla ale mam to gdzies moje dziecko nie bedzie wdychac dymu,a ja tez nie zamierzam choc przed ciaza to tez sobie przy piwku zapalilam ale bylo minelo![]()
My w tym roku chyba nic,mam nadzieje chociaż chciałabym żeby mój brat kogoś fajnego poznał i sie hajtnąłno to Madziu bedziecie miec wydatek,my w tym roku mamy komunie,no i chrzcinki,wesele sie chyba zadne nie szykuje,przynajmniej nic mi o nim nie wiadomo

Ucz sie ucz KasiuZabieram się do uczenia na egzamin. Wolę każdego dnia po troszku niż potem wszystko na raz.
Na pewno zmienię lekarza tylko myślałam, że w końcu znalazłam sensownego lekarza tu u siebie a na to wychodzi, że nie. Szkoda bo troszkę się boję jak to będzie jak zajdę w ciążę bo przecież nie będę jeździła do Wawy na wizyty. Chciałam dorwać tego lekarza Malinowskiego ale nie ma go nigdzie w Łodzi.
10 maja i któregoś tam czerwca... W maju mojej kolezanki a w czerwcu mojego brata

ja zawsze sobie obiecywalam ze bede sie uczyc po trochu wczesniej ale i tak uczylam sie dzien przed egzaminem

Cześć AgapaskuCześć dziewczynki,
dziękuje za gratulacje :-) i witam Ren :-):-)
Lecę podzielać los Kasi ...)
Kurcze to już długo czekasz,a te cienie przysłali Ci??Już mi się nie chce uczyć. Mam dosyć:-) Wiecie zastanawiam się czy mi przyślą tą kanwę do haftowania co sobie ją zamówiłam. Zrobiłam to na innej stronie niż zawsze zamawiałam (też z artykułami do haftowania) i do tej pory nie dostałam informacji na maila czy wysłali już i czy pieniążki doszły