Madziaas
Już jesteś:)
Nooo:-(mi sie tez jakos nic nie chceznowu snieg pada,glupia ta pogoda wczoraj deszcz dzisiaj snieg raz plus,raz minus
A od środy ma być mróz do -18

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nooo:-(mi sie tez jakos nic nie chceznowu snieg pada,glupia ta pogoda wczoraj deszcz dzisiaj snieg raz plus,raz minus

Mam nadzieje,że nie przyjdą takie mrozyno,slyszalam choc za bardzo mi sie nie chce wierzyc jak ogladalam pogode na necie to ma byc -6 przynajmniej u mnie,no zobaczymy,bo juz wszystko jest mozliwe ostatnio tez bylo +10,a za dwa dni -15

ciężko jest przewidzieć bo skurcze łapia ale potem przestaja co pewnie doczekam wyznaczonego terminu na ta cesarke no i szcczerze bym się cieszyła poniekąd bo jednak doświadczenie z pierwszego porodu nie napawa mnie optymizmem co wolałabym jednak ccpatrysia Tobie już tak niewiele zostało:-) masz jakieś przeczucia kiedy zacznie się akcja????![]()
ps.ciesze sie ze u was wszystko dobrze oby tak dalej:-)GRATULUJE SYNKACześć dziewczynki :-)
Ja tak na chwilkę, ale chciałam Wam powiedzieć o swojej wizycie... Więc z ciążą jest dobrze,synuśrośnie i zdrowo się rozwija, ale z uwagi na moje b. częste bóle brzucha i siedzący tryb pracy przy kompie idę już na zwolnienie. Pani dr powiedziała, ze to już po połowie ciąży i nie ma co się męczyć w pracy siedząc i uciskając brzuch - być może dlatego, że prawie cały czas siedzę przy kompie to uciskam i mam te bóle podbrzusza... tylko jak to powiem szefowej ???
![]()
wysyp chłopaczków będzie
ps.wiesz skoro gin twierdzi że będzie lepiej w domku to nieprzejmuj się pracą a mykaj na zwolnienie
Ja mam termin na 6 marcaAgniesiak między nami niecałe 2 tygodnie różnicyciekawe, która będzie pierwsza????
SUPER!!!!!Cześć dziewczynki :-)
jest dobrze,synuś![]()
:-) Gratuluję 
Zaglądaj częstoCzesc tak sromnie chcialam sie przylaczyc do dyskusji jesli mozna :-) znam Madziei staraczka jestem juz 5 cykl, jesli nei amcie nic przeciwko to bede zagladac czasem do Was

dzieki za tak mile slowaZaglądaj często
Dziewczynki Ren to super dziewczyna,ja ją poznałam już jakiś czas.Mam nadzieje,że ją przyjmiecie;-)

Nie ma za co:-)dzieki za tak mile slowa![]()