• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
no,slyszalam choc za bardzo mi sie nie chce wierzyc jak ogladalam pogode na necie to ma byc -6 przynajmniej u mnie,no zobaczymy,bo juz wszystko jest mozliwe ostatnio tez bylo +10,a za dwa dni -15

Czesc tak sromnie chcialam sie przylaczyc do dyskusji jesli mozna :-) znam Madzie :) i staraczka jestem juz 5 cykl, jesli nei amcie nic przeciwko to bede zagladac czasem do Was

WITAM I JA:-)
patrysia Tobie już tak niewiele zostało:-) masz jakieś przeczucia kiedy zacznie się akcja????:confused::happy2:
ciężko jest przewidzieć bo skurcze łapia ale potem przestaja co pewnie doczekam wyznaczonego terminu na ta cesarke no i szcczerze bym się cieszyła poniekąd bo jednak doświadczenie z pierwszego porodu nie napawa mnie optymizmem co wolałabym jednak cc:tak:ps.ciesze sie ze u was wszystko dobrze oby tak dalej:-)
Cześć dziewczynki :-)
Ja tak na chwilkę, ale chciałam Wam powiedzieć o swojej wizycie... Więc z ciążą jest dobrze,synuś :-D:-D rośnie i zdrowo się rozwija, ale z uwagi na moje b. częste bóle brzucha i siedzący tryb pracy przy kompie idę już na zwolnienie. Pani dr powiedziała, ze to już po połowie ciąży i nie ma co się męczyć w pracy siedząc i uciskając brzuch - być może dlatego, że prawie cały czas siedzę przy kompie to uciskam i mam te bóle podbrzusza... tylko jak to powiem szefowej ??? :baffled::szok:
GRATULUJE SYNKA:-D wysyp chłopaczków będzie:-Dps.wiesz skoro gin twierdzi że będzie lepiej w domku to nieprzejmuj się pracą a mykaj na zwolnienie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry