• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam się babeczki:-D Ja już wcinam rosołek i zaraz lecę robić drugi danie.
Witam serdecznie nową forumowiczkę:-D
Madziu jeśli to nie niegrzeczne pytanie to powiedz skąd się znacie?
Justyś Twój M miał racje. Kobiecie w ciąży wiele można więc następnym razem nie patrz na gości i kładź się do łóżka jak tego będziesz chciała. A tak poza tym to wspomniałaś coś o dymie i jeśli goście palili to nie obraź się ale było bardzo nieładnie z ich strony, że cię truli.:-D
Później wpadnę:tak: Madziu masz rację że jakoś tak pustawo tu ostatnio ale ja myślę, że to dlatego, że Maggie nie zagląda. Ja tez bym była częściej ale nie mam czasu odkąd zaczęłam chodzić do pracy. Zawsze jest coś do zrobienia:sorry2:

Witam się babeczki:-D Ja już wcinam rosołek i zaraz lecę robić drugi danie.
Witam serdecznie nową forumowiczkę:-D
Madziu jeśli to nie niegrzeczne pytanie to powiedz skąd się znacie?
Justyś Twój M miał racje. Kobiecie w ciąży wiele można więc następnym razem nie patrz na gości i kładź się do łóżka jak tego będziesz chciała. A tak poza tym to wspomniałaś coś o dymie i jeśli goście palili to nie obraź się ale było bardzo nieładnie z ich strony, że cię truli.:-D
Później wpadnę:tak: Madziu masz rację że jakoś tak pustawo tu ostatnio ale ja myślę, że to dlatego, że Maggie nie zagląda. Ja tez bym była częściej ale nie mam czasu odkąd zaczęłam chodzić do pracy. Zawsze jest coś do zrobienia:sorry2:

My z Ren znamy sie stąd z forum,ale z innego wątku,potem na zamkniętym pisałyśmy i na pw.Napisałam jej dzisiaj,żeby sie tu odezwała bo mam fajowe dziewczyny tu:-D:-D
Może Maggie będzie potem mogła do nas częściej zaglądać:)

Wiecie postanowiłam iść na konsultację do tej młodej lekarki co mnie przyjmowała na oddział przed zabiegiem. Jakoś tak się troszkę zawiodłam na tym lekarzu co do niego chodzę. Po zabiegu jak poszłam na wizytę to gadał, że będzie mi robił badania (nie mówił tylko jakie), przepisał tabletki anty a teraz jak poszłam to nadal mi nic nie dał na tą nadżerkę, stwierdził, że te badania o których poprzednio mówił to toxo, hbs i HIV i skoro to mi dobrze wyszło to on już nic więcej nie będzie robił no i nadal mi nie dał nic na nadżerkę:wściekła/y: A najbardziej mnie wkurzył jak stwierdził, że mamy się starać tak od maja, czerwca bez żadnych wspomagaczy typu duphaston itp. Natomiast ta lekarka co mnie przyjmowała od razu jak zobaczyła pobierznie moje wyniki z poprzednich ciąż stwierdziła, że ona by mnie wspomagała duphastonem i klexanem.

Wiecie postanowiłam iść na konsultację do tej młodej lekarki co mnie przyjmowała na oddział przed zabiegiem. Jakoś tak się troszkę zawiodłam na tym lekarzu co do niego chodzę. Po zabiegu jak poszłam na wizytę to gadał, że będzie mi robił badania (nie mówił tylko jakie), przepisał tabletki anty a teraz jak poszłam to nadal mi nic nie dał na tą nadżerkę, stwierdził, że te badania o których poprzednio mówił to toxo, hbs i HIV i skoro to mi dobrze wyszło to on już nic więcej nie będzie robił no i nadal mi nie dał nic na nadżerkę:wściekła/y: A najbardziej mnie wkurzył jak stwierdził, że mamy się starać tak od maja, czerwca bez żadnych wspomagaczy typu duphaston itp. Natomiast ta lekarka co mnie przyjmowała od razu jak zobaczyła pobierznie moje wyniki z poprzednich ciąż stwierdziła, że ona by mnie wspomagała duphastonem i klexanem.
Kasiu zmień lekarza pewnie,że on powinien Cie powysyłać na badania i dać tabletki tak jak mówiła ta lekarka:tak:

Kasiu ja tez bym zmieniła lekarza na twoim miejscu.
ja tez mam małą nadżerkę.. i lekarz mi powiedział, że zajmiemy się tym po porodzie, bo nieraz jest tak, że poród "leczy" nadżerkę.
Ale Kasiu zmień lekarza:tak:

reklama
Zaglądaj często:-p

Dziewczynki Ren to super dziewczyna,ja ją poznałam już jakiś czas.Mam nadzieje,że ją przyjmiecie;-)
pewnie że przyjmiemy:-)witaj REN:-)
ja już wcześniej miałam dziwne myśli na temat tego lekarza i szczerze bym go zmieniła:tak:
Kasiu ja tez bym zmieniła lekarza na twoim miejscu.
ja tez mam małą nadżerkę.. i lekarz mi powiedział, że zajmiemy się tym po porodzie, bo nieraz jest tak, że poród "leczy" nadżerkę.
Ale Kasiu zmień lekarza:tak:
ja ogólnie wiem że nadżerke leczy się po porodzie bo nei bardzo można w czasie bo niekiedy potrzeba ją wypalać(ale nie zawsze):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry