• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Już mi się nie chce uczyć. Mam dosyć:-) Wiecie zastanawiam się czy mi przyślą tą kanwę do haftowania co sobie ją zamówiłam. Zrobiłam to na innej stronie niż zawsze zamawiałam (też z artykułami do haftowania) i do tej pory nie dostałam informacji na maila czy wysłali już i czy pieniążki doszły:no:

Ja niestety dopiero zaczynam i ciężko mi się zabrać do nauki :-(:-( Strasznie mi się nie chce :baffled::tak::-(

reklama
niestety nie kazdy sprzedawca daje o tym znac, a powinni, a nei ma tam moze podanego meila do kontaktu zeby wyslac zapytanie i sie dowiedziec?
Ciezko jest sie uczyc jak pod reka takei fajne forum jest :D

Cienie Madziu dostała i jestem z nich bardzo zadowolona ale ponieważ są to sypkie cienie odsypywane z dużych pudełek to za niedługo skończą mi się i będę musiała sobie znów zamówić. Pieniążki na kanwę wpłaciłam chyba w środę czy czwartek więc jutro napiszę do nic co z moim zamówieniem.

Cienie Madziu dostała i jestem z nich bardzo zadowolona ale ponieważ są to sypkie cienie odsypywane z dużych pudełek to za niedługo skończą mi się i będę musiała sobie znów zamówić. Pieniążki na kanwę wpłaciłam chyba w środę czy czwartek więc jutro napiszę do nic co z moim zamówieniem.
Ja uwielbiam cienie sypkie,teraz mam też:-)

Mi się podoba z tych wszystkich kolorów co zamówiłam taki kolorek który zmienia kolor w zależności od kąta patrzenia. Raz jest różowy a za chwilę złoty:tak: Super. Poza tym kopiłam sobie ostatnio bazę pod cienie i powiem Ci że trzymają się cienie cały dzień bez rolowania się w zagłębieniu oka.

Mi się podoba z tych wszystkich kolorów co zamówiłam taki kolorek który zmienia kolor w zależności od kąta patrzenia. Raz jest różowy a za chwilę złoty:tak: Super. Poza tym kopiłam sobie ostatnio bazę pod cienie i powiem Ci że trzymają się cienie cały dzień bez rolowania się w zagłębieniu oka.
Kasiu a daj mi linka tych cieni co zamawiałaś,chyba już dawałaś kiedyś ale nie pamiętam ich

rzeczywiście świetne te cienie i bardzo fajna cenka :-) Może się też skuszę :-):tak: tylko nigdy nie malowałam takimi sypkimi, ale skoro chwalicie to pewnie warto spróbować :-):-)

reklama
I super się trzymają bo je nakładasz na mokro, czyli wilgotną pacynką. Dodatkowo jeszcze ta baza i jest super. Jedyny minus to się szybko kończą bo co to jest 0,5ml ale te cienie z MAC'A nie są dostępne w Polsce w dużych słoiczkach. Kiedyś nawet pytałam o nie Olę bo u niej by były tylko są drogie.

Ja jeszcze muszę namówić M na prezent w postaci palety cieni z MAC, gdzie cienie są w kamieniu i jest 120 kolorów ale kosztuje około 170zł:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry