Madziaas
Już jesteś:)
Ja właśnie z avonu kiedyś zamówiłam cienie sypkie,ale dawałam chyba 20 zł za jeden:-)ja poczekam z zakupem, bo neidawno zakupialm troche kosmetykow z katalogu avon wiec musze przeczekac troszke![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie z avonu kiedyś zamówiłam cienie sypkie,ale dawałam chyba 20 zł za jeden:-)ja poczekam z zakupem, bo neidawno zakupialm troche kosmetykow z katalogu avon wiec musze przeczekac troszke![]()
ja akurat takich nie kupowalam, jedynei w sztyfcie bralam ;-) i to te w promocji bo tak to drogoJa właśnie z avonu kiedyś zamówiłam cienie sypkie,ale dawałam chyba 20 zł za jeden:-)

Wiem Kasiu:-)Dziewczyny tylko mam nadzieję, że dobrze doczytałyście, że to jest odsypka cieni w małych 0,5ml fiolkach.
No co ty:-)ja akurat takich nie kupowalam, jedynei w sztyfcie bralam ;-) i to te w promocji bo tak to drogo
bo ja to wogole od neidawna zaczelam sie malowac![]()
BoskieMAC PIGMENTY 0,5ML GLITTERY gratisy -nowe kolory (845959491) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko Madziu ja zamawiałam następujące kolory: 16, 17, 32, 35, 52, 60
:-) Tez sobie zamówię
:-) Tylko napisane, że aukcja zakończona
A ja z avonu mam sypki taki śmieszny ze spiczastą górą niebieski i super jestJa właśnie z avonu kiedyś zamówiłam cienie sypkie,ale dawałam chyba 20 zł za jeden:-)
:-) Taki lekko mieniący się, ekstra
Agniesiak daj na Pokaż inne przedmioty sprzedającegoBoskie:-) Tez sobie zamówię
:-) Tylko napisane, że aukcja zakończona
A ja z avonu mam sypki taki śmieszny ze spiczastą górą niebieski i super jest:-) Taki lekko mieniący się, ekstra
Madzias daj linka do tej karuzelki:-)

Miłego wieczoru:-)Avon fajny, tylko nie lubie duzo wydawac na kosmetyki itp itd ;-)
czas juz uciekac co dobre szybko mija ;-)
dziekuje raz jeszcze za mile przyjecie mnie do grona :-) milego wieczorku zycze![]()