Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej kochanaHej Laseczki,
Doczytałam i wyjec się oczywiście już włącza
Ren - witaj
Wrzucam fotke Igorka tutaj bo tu szybciej niż na zamkniętym: Zobacz załącznik 195354
Zobacz załącznik 195355
Hej Laseczki,
Doczytałam i wyjec się oczywiście już włącza
Ren - witaj
Wrzucam fotke Igorka tutaj bo tu szybciej niż na zamkniętym: Zobacz załącznik 195354
Zobacz załącznik 195355

dziękujemy
he he Dziewczynki bo Mały wymaga dużooooooo uwagi. No i ma radarek komputerowy. Co Mama chce usiąść i popisać to On się włącza i albo pampka trzeba zmienić albo cycucha dać. Teraz właśnie go przebrałam i zawisł na cycu. No to ja lapka na kolana i pisze.![]()
A w wolnych chwilach jak On śpi to pranko, prasowanko, gotowanie kompociku itp. Czasem to o sobie zapominam i koło południa orientuje sie że nadal w szlafroku jestem
No tak, zmieniłam pieluche to kupasa walnął![]()
Mały alarmikdziękujemy
he he Dziewczynki bo Mały wymaga dużooooooo uwagi. No i ma radarek komputerowy. Co Mama chce usiąść i popisać to On się włącza i albo pampka trzeba zmienić albo cycucha dać. Teraz właśnie go przebrałam i zawisł na cycu. No to ja lapka na kolana i pisze.![]()
A w wolnych chwilach jak On śpi to pranko, prasowanko, gotowanie kompociku itp. Czasem to o sobie zapominam i koło południa orientuje sie że nadal w szlafroku jestem
No tak, zmieniłam pieluche to kupasa walnął![]()

No mam nadzieję. Inaczej też by było jakbym nie musiała się nim zajmować 24 godziny na dobe. No ale cóż. Dam radeKochana ja to rozumiem ale zobaczysz za miesiąc, dwa już będzie lepiej. Moja chrześnica też na początku była bardzo absorbująca ale teraz leci jej 4 miesiąc i już jest wielka zmiana.
Zazdrosny o mamusieMały alarmik![]()
Co ma z ciotkami pogadać jak ma się Igorkiem zajmować 
No mam nadzieję. Inaczej też by było jakbym nie musiała się nim zajmować 24 godziny na dobe. No ale cóż. Dam rade
Zazdrosny o mamusieCo ma z ciotkami pogadać jak ma się Igorkiem zajmować
![]()

Szybko szybko,zawsze tak jest jak sie pracuje w tygodniu,a wekendy wolneNo patrzcie dziewczynki i niedziela minęła. Już jutro znów do pracy:-( Jakoś tak czas mi szybko leci jak znów chodzę do roboty![]()