• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki podsyłam Wam także bardzo fajne filmiki Camelotki na makijaże. Pooglądajcie sobie.
[video=youtube;55sqwxuGR30]http://www.youtube.com/watch?v=55sqwxuGR30[/video]

reklama
dziękujemy

he he Dziewczynki bo Mały wymaga dużooooooo uwagi. No i ma radarek komputerowy. Co Mama chce usiąść i popisać to On się włącza i albo pampka trzeba zmienić albo cycucha dać. Teraz właśnie go przebrałam i zawisł na cycu. No to ja lapka na kolana i pisze. :-D

A w wolnych chwilach jak On śpi to pranko, prasowanko, gotowanie kompociku itp. Czasem to o sobie zapominam i koło południa orientuje sie że nadal w szlafroku jestem :-D

No tak, zmieniłam pieluche to kupasa walnął :-D

dziękujemy

he he Dziewczynki bo Mały wymaga dużooooooo uwagi. No i ma radarek komputerowy. Co Mama chce usiąść i popisać to On się włącza i albo pampka trzeba zmienić albo cycucha dać. Teraz właśnie go przebrałam i zawisł na cycu. No to ja lapka na kolana i pisze. :-D

A w wolnych chwilach jak On śpi to pranko, prasowanko, gotowanie kompociku itp. Czasem to o sobie zapominam i koło południa orientuje sie że nadal w szlafroku jestem :-D

Kochana ja to rozumiem ale zobaczysz za miesiąc, dwa już będzie lepiej. Moja chrześnica też na początku była bardzo absorbująca ale teraz leci jej 4 miesiąc i już jest wielka zmiana.

dziękujemy

Mały alarmik:-D:-D

Kochana ja to rozumiem ale zobaczysz za miesiąc, dwa już będzie lepiej. Moja chrześnica też na początku była bardzo absorbująca ale teraz leci jej 4 miesiąc i już jest wielka zmiana.
No mam nadzieję. Inaczej też by było jakbym nie musiała się nim zajmować 24 godziny na dobe. No ale cóż. Dam rade
Zazdrosny o mamusie :-D Co ma z ciotkami pogadać jak ma się Igorkiem zajmować :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry