• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Fajnie Patrysia, że masz już synka przy sobie i że poród się udał:-):-) Fajny i przyjazny personel to połowa sukcesu :-):-)

A mi się śniło, że widziałam swojego synka już po porodzie w błękitnych bodach. Był taki śliczny, najpiękniejszy ze wszystkich :-):-):-) ech... zwariowana matka ze mnie :-D:-D:-D Ale już powiedziałam mężowi, że jak tylko go urodzę to go zjem, takie śliczności kochane moje, ale mój mąż stwierdził, że ja na szczęście nie będę miała siły po porodzie i że on schrupie go pierwszy z tej miłości :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
No właśnie, tyle co ciąża. To już 24 tydzień, więc po połowie. Jakbym tak przytyła do końca jeszcze z 6-7 kg to byłoby fajnie. Ale przy takim obżarstwie to chyba więcej mi przybędzie w tym ostatnim trymestrze :-D:-D
Szybko potem zrzucisz,ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży:tak:

reklama
:-D:-D:-D

Szybko potem zrzucisz,ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży:tak:

Madzia, ale Ty w ogóle szczuplutka jesteś. Nie widać po Tobie, że niedawno urodziłaś :tak:

Szukałam wczoraj na necie tej poduszki z motherhood, takiego rogala dla kobiet w ciąży i potem do karmienia i można wykorzystać przy dziecku. Ale ceny masakra, porażają...
Tylko, że mnie ostatnio kręgosłup boli i nie mogę w nocy spać, przewalam się z boku na bok, boki mi drętwieją i w ogóle się nie wysypiam, co chwile się budzę i tak w kółko... i tak się właśnie zastanawiam nad ta poduchą .....chyba się skuszę :tak: Słyszałam, że jest rewelacyjna Już męża naciągnęłam, ale moja mama jak się dzisiaj dowiedziała ile kosztuje to za głowę się złapała :szok: i oczywiście stwierdziła, że po prostu oszalałam :baffled: ech...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzia, ale Ty w ogóle szczuplutka jesteś. Nie widać po Tobie, że niedawno urodziłaś :tak:

Szukałam wczoraj na necie tej poduszki z motherhood, takiego rogala dla kobiet w ciąży i potem do karmienia i można wykorzystać przy dziecku. Ale ceny masakra, porażają...
Tylko, że mnie ostatnio kręgosłup boli i nie mogę w nocy spać, przewalam się z boku na bok, boki mi drętwieją i w ogóle się nie wysypiam, co chwile się budzę i tak w kółko... i tak się właśnie zastanawiam nad ta poduchą .....chyba się skuszę :tak: Słyszałam, że jest rewelacyjna Już męża naciągnęłam, ale moja mama jak się dzisiaj dowiedziała ile kosztuje to za głowę się złapała :szok: i oczywiście stwierdziła, że po prostu oszalałam :baffled: ech...
Dziękuje:zawstydzona/y:

No te poduszki są drogie,a po ile znalazłaś??

Dziękuje:zawstydzona/y:

No te poduszki są drogie,a po ile znalazłaś??

Ooo jesteś :-):-) a myślałam, że już poszłaś sobie...bo wylogowana byłaś..
Te oryginalne są po 109 zł, ale znalazłam innej firmy po ok 60-70 zł + koszty przesyłki.
Wypełnione są jakimiś mikrogranulkami perełkowymi i właśnie nie wiem co to za wypełnienie. Napisałam wczoraj do tego kolesia ale maila ale jeszcze nie odpisał :-(

Ooo jesteś :-):-) a myślałam, że już poszłaś sobie...bo wylogowana byłaś..
Te oryginalne są po 109 zł, ale znalazłam innej firmy po ok 60-70 zł + koszty przesyłki.
Wypełnione są jakimiś mikrogranulkami perełkowymi i właśnie nie wiem co to za wypełnienie. Napisałam wczoraj do tego kolesia ale maila ale jeszcze nie odpisał :-(
Wylogowało mnie,a potem pisałam pw;-)
Może Ci jeszcze odpisze ten koleś:-)

szczerze mówiąc to wątpię w to. To jakiś sklep, który też prowadzi aukcje internetowe, więc powinni tego pilnować a nie olewać klientów :tak: Nie lubię takiego traktowania :no:
A jak z Twoja kiecką ? Odezwali się ?
Ja też nie lubie
A z kiecką sie odezwali i zgodzili na zwrot,ale mnie wkurzyli bo twierdzą że tak to jest jak sie kupuje rzeczy przez internet to rzeczy mogą być pogniecione:confused:
Idioci ja nie pierwszy raz kupowałam,no ale nieważne
Twierdzą,że na milion procent to ta sama kiecka,ale mnie to rozbawiło bo ja mam lepszą ścierke do podłogi:-D
No nic w sobote im wysyłam,a oni mają mi przysłać kase

reklama
Ja też nie lubie
A z kiecką sie odezwali i zgodzili na zwrot,ale mnie wkurzyli bo twierdzą że tak to jest jak sie kupuje rzeczy przez internet to rzeczy mogą być pogniecione:confused:
Idioci ja nie pierwszy raz kupowałam,no ale nieważne
Twierdzą,że na milion procent to ta sama kiecka,ale mnie to rozbawiło bo ja mam lepszą ścierke do podłogi:-D
No nic w sobote im wysyłam,a oni mają mi przysłać kase

Dobre :-D:-D
Najważniejsze, że zwrócą kasę :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry