• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Acha,ja to przeważnie tuniki w ciąży też zamówiłam dwie
A na Quelle nigdy nie zamawiałam

Getry pewnie będą dobre

:-) mam nadzieję, bo chociaż to ze sklepu to zwracać ich raczej nie będę bo koszty przesyłki są prawie takie jak cena tych getrów :-D:-D nie opłaca się...

A w Quelle mieli całkiem fajne rzeczy i dobre gatunkowo. Ja z mężem przynajmniej trafialiśmy dobrze i zawsze byliśmy zadowoleni :tak:.

:-) mam nadzieję, bo chociaż to ze sklepu to zwracać ich raczej nie będę bo koszty przesyłki są prawie takie jak cena tych getrów :-D:-D nie opłaca się...

A w Quelle mieli całkiem fajne rzeczy i dobre gatunkowo. Ja z mężem przynajmniej trafialiśmy dobrze i zawsze byliśmy zadowoleni :tak:.
A widzisz no to super,ja słyszałam kiedyś o Quelle właśnie dobre rzeczy:-)

Agapasku ja uciekam spać z moim Bąbelkiem:tak:
Miłych snów kochana:-)

Dzien Dobry

Jestem pierwsza dzisiaj :)

Wczoraj mialam jednak troche plamienia tzn na papierze ale w srodku jak glebiej sprawdzilam (sorki za szczegol) no i sie podlamalam troche, moj poszedl na nocke a ja znowu wylam jak glupia, potem jakos szybko mi przeszlo- cos mi pada na mozg znowu.
Tyle czasu nie myslalam, tylko pozytywnie ale jak zwykle gdy juz blizej do @ to mnie jednak zlapal dol.
Dzisiaj wychodze na urodziny z kumpela z pracy a jutro wpada ona z chlopakiem do nas- takze weekend zapowiada sie fajnie, ale i tak cos tak w glowie mi sie tla niedobre mysli... hmm...

Cześć Dziewczynki,

miłego dnia

U mnie ziiiiiiiimno ale słoneczko świeci.:-)

Justyś - napisałam Ci na pw. Jakby coś było niejasne to daj znać. :tak:

Ola po tyłku dostaniesz - co to za myśli? Nie wolno tak

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki,

miłego dnia

U mnie ziiiiiiiimno ale słoneczko świeci.:-)

Justyś - napisałam Ci na pw. Jakby coś było niejasne to daj znać. :tak:

Ola po tyłku dostaniesz - co to za myśli? Nie wolno tak

A widzisz- chyba mi sie rozkreca juz @ bo wczesniej mialam tylko w srodku lekko na czerwono a teraz juz mam na papierze po podtarciu- jak to sie rozkreci to sie wk..wie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry