Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja też ideMadziu ja usypiam małego ale odpływam już. Oczy mi sie zamykają.
Wyłaczam lapka bo mam dość. Buziaki. Kolorowych... :-)
To ja też ide
Buźka,miłych snów:-)
Cześć KasiuDzień Doberek. Widzę, że jestem pierwsza dziś. Życzę miłego dzionka i zmykam do pracy.
Hej Dziewczynki,
Witam się oficjalnie. ;-)
Patrysiu - super że siostra mogła potrzymać Bartusia :-) Dzielny chłopaczek - będzie dobrze.
Madziu - ale długaśny Kacperek jest. Ale wagowo Igorek go niedługo dogoniOstatnio było 4850 ciekawe co wyjdzie 2 marca
Kasiulek a co z Tobą? Jak się mieszka?

Witajcie dziewczynki
Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwinarazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę
Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)
A ja po wizycieWszystko oki, wyniki superowe. Za tydzień mam pójśc na KTG i z wynikiem do lekarza (tylko wynik pokazac) jeżeli do tego czasu nie urodzę..
Tak gin powiedział
A jak nie urodzę to wizyta normalnie 2 marca
:-) Także.. trochę się ruszyło.. może z tydzień Tomasz jeszcze posiedzi;-):-) Termin mam na 6 marca więc już coraz bliżej..;-)
Mamo sówko śliczny Bartuś:-)
Patrysiu trzymamy kciuki dalej za Bartusia Madzi, cały wątek "marcowy"![]()
Mój Kacperek dzisiaj
To lubi najbardziej![]()