• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Kochane

Kingus mi tak slodzisz :) ze mi troszke lepiej na serduchu

Ale i tak mnie trzyma jeszcze, wiec sie za duzo nie udzielam no bo ilez mozna ten sam temat walkowac. Ale jestem strasznie Wam wdzieczna za wsparcie. :)

reklama
Witam was porannie!

Olka no i nosek do góry! ;))

ja już czuje jakieś dziwne napięcie w podbrzuszu wiec @ tuż tuż :/ życie!

Miłego dnia!

Witajcie ;-)

U mnie pogoda do bani a muszę jechać do promotora - a właściwie tłuc się autobusem 50 km a potem następnym autobusem przez zatłoczone miasto :dry:
ale mi się nie chce...:-( trzyma mnie nadzieja, że obronię się w maju i będę miała tą szkołę nareszcie z głowy :tak:

Kinga, Ola a czy Wy próbowałyście wspomagania farmakologicznego?? Np. CLO?? Bo widzicie.. ja się przed tym strasznie wzbraniałam.. myślałam cały czas, że w końcu uda się bez żadnych wspomagaczy... niestety się nie udawało i spróbowałam CLO... Zadziałał w I cyklu :tak:

Zobacz załącznik 238273

Hej,

Madziu - ja na grudniówkach rozrabiam - he he

Ale dziś dupny dzień. Igor marudzi, jakiś rozbity jest. I krzyczy na mnie. Śmieje się tylko jak go całuje po buziaku albo jak mnie wali po pysku :)

WITAM:-)
Hej,

Madziu - ja na grudniówkach rozrabiam - he he

Ale dziś dupny dzień. Igor marudzi, jakiś rozbity jest. I krzyczy na mnie. Śmieje się tylko jak go całuje po buziaku albo jak mnie wali po pysku :)
hehe to bawić sie bawić sie mamusiu:-)ps.ja także skacze na różnych wątkach;-)
zrobione:tak:
MADZIAS tak to jest z tym sprzedawaniem ech:sorry2:ludzie po prostu nie chcą kupować gdzie nie ma połowy ceny od nowej rzeczy pomimo że ty nie używałaś jej :sorry2:sama wiem jak to jest gdy ja coś chce sprzedać:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry