• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć!

Faktycznie dziewczynki urocze macie te sygnaturki:tak:

Justyś no ja sobie wyobrażam, że na początku nie ma się za dużo wolnego czasu ale myślę, że z czasem zrobi się go coraz więcej:-D

Mówię Wam jak ja się dziś wkurzyłam na koniec dnia pracy. Szefowa wyjechała więc zastępowałam ją w sklepie. Przyszłam do pracy o 9:30, wcześniej byłam na tzw. rynku i miałam przyjść później do pracy (za zgodą Szefowej) ale było strasznie zimno więc nie chciało mi się chodzić po mieście i zawitałam do pracy wcześniej. W ciągu dnia przyjechał zamówiony towar ale kierowca który go przywiózł nie chciał porozwozić tego towaru po dwóch pozostałych sklepach szefowej i zostawił wszystko u mnie. No więc wybiła godzina 17:40 zamknęłam sklep, wzięłam towar i własnym samochodem rozwiozłam go tam gdzie trzeba. 17:41 dzwoni Szefowa (coś tam ode mnie chciała) a ja jej mówię, że nie dam rady tego zrobić bo wyjechałam wcześniej, żeby rozwieźć towar i zabrać od koleżanek faktury. Na to ona na mnie z gębą, że jak to już zamknęłam sklep przed 18, ona nigdy tak nie robi. No więc ja jej spokojnie tłumaczę, że po pierwsze byłam w pracy pół godziny wcześniej, a po drugie nie będę woziła prywatnym samochodem towaru po godzinach pracy. A ta dalej się zaczęła pluć i się rozłączyła. Normalnie jak mi jutro coś powie to nie wytrzymam i powiem jej, że pracuję tyle godzin za ile mi płaci i nie będę robiła nadgodzin bo ona i tak mi nie zapłaci ani złotówki więcej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za baba :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej...

Ja też pochwalę te superaśne sygnaturki :-D Naprawdę są b. ładne.
Justyś...no teraz na mnie kolej :-D:-D:-D szybko ten czas zleciał :-):-) Dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka :-)

Madzia - byłam dzisiaj na ktg ponownie i jest wszystko ok :-):-) Bardzo się cieszę, że dobrze wszystko wyszło. Synuś trzyma się dobrze i urodzinki spędzę w domku :-D:-D

Cześć!

Faktycznie dziewczynki urocze macie te sygnaturki:tak:

Justyś no ja sobie wyobrażam, że na początku nie ma się za dużo wolnego czasu ale myślę, że z czasem zrobi się go coraz więcej:-D

Mówię Wam jak ja się dziś wkurzyłam na koniec dnia pracy. Szefowa wyjechała więc zastępowałam ją w sklepie. Przyszłam do pracy o 9:30, wcześniej byłam na tzw. rynku i miałam przyjść później do pracy (za zgodą Szefowej) ale było strasznie zimno więc nie chciało mi się chodzić po mieście i zawitałam do pracy wcześniej. W ciągu dnia przyjechał zamówiony towar ale kierowca który go przywiózł nie chciał porozwozić tego towaru po dwóch pozostałych sklepach szefowej i zostawił wszystko u mnie. No więc wybiła godzina 17:40 zamknęłam sklep, wzięłam towar i własnym samochodem rozwiozłam go tam gdzie trzeba. 17:41 dzwoni Szefowa (coś tam ode mnie chciała) a ja jej mówię, że nie dam rady tego zrobić bo wyjechałam wcześniej, żeby rozwieźć towar i zabrać od koleżanek faktury. Na to ona na mnie z gębą, że jak to już zamknęłam sklep przed 18, ona nigdy tak nie robi. No więc ja jej spokojnie tłumaczę, że po pierwsze byłam w pracy pół godziny wcześniej, a po drugie nie będę woziła prywatnym samochodem towaru po godzinach pracy. A ta dalej się zaczęła pluć i się rozłączyła. Normalnie jak mi jutro coś powie to nie wytrzymam i powiem jej, że pracuję tyle godzin za ile mi płaci i nie będę robiła nadgodzin bo ona i tak mi nie zapłaci ani złotówki więcej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to super !!! Człowiek chce dobrze, a taka szefowa ma to w d.... :wściekła/y::wściekła/y:
Może do jutra to przemyśli i jednak nie będzie się darła na Ciebie za to, że chciałaś dobrze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej...

Justyś...no teraz na mnie kolej :-D:-D:-D szybko ten czas zleciał :-):-) Dużo zdrówka dla Ciebie i Oliwierka :-)

Madzia - byłam dzisiaj na ktg ponownie i jest wszystko ok :-):-) Bardzo się cieszę, że dobrze wszystko wyszło. Synuś trzyma się dobrze i urodzinki spędzę w domku :-D:-D
Dzięki Agapasku
No to super,że ktg wyszło ok,że wszystko jest dobrze:)
Bardzo sie cieszę:))

WITAM:-)
C

no co za cipa niewychowana już tak grzeczniej powiem:wściekła/y:nie daj się jej;-)
Hej...

super wieści:-)i kurcze już 37 tc:-D
JUSTYŚ witaj:-)hehe nie ma sie czasu ale za to jak wesoło w domku:tak:

Hej dziewczynki

Piekne macie sygnaturki :)

Kasiu- pisz co w pracy czy Ci cos mowila wstretna szefowa

Kingus- duuuzo zdrowka dla Filipka a no i odganiam @, chociaz wiem co to znaczy, bo do mnie raczej tez przyjdzie- przestalam liczyc na cud

Justys- :)

Agapas- trzymam kciuki za prace i super ze wszystko ok na ktg wyszlo

Black Opal- jestem pod obserwacja lekarza tu w UK, ale wizyty co 2 miechy sa ustalane, kolejna tzn dopiero druga mam 7 maja wiec moze cos wreszcie ruszy.

Kasiulku- mam nadzieje, ze u Ciebie ok

Madzie- buzki dla chlopaczkow, a mnie sie cos wydaje ze Igorek to po mamie taki przebojowy jest :)

Ku..wa az sie tak wyraze dalej mnie trzyma ten pieprzony dol, jak tylko sie obudzilam dzisiaj to pierwsza mysl- dziewczyna brata meza juz przeciez w 5 miesiacu to juz pewnie wiedza plec. Siedze i wyje w rekaw szlafroka jak glupia , jeszcze mi sie laptop wyjaczyl nie wiadomo dlaczego. Ide na fajke

Ostatnia edycja:
No tak... na wyspach to trochę inaczej niż u nas wygląda :sorry2: Pamiętam staraczkę z BB, która mieszka na wyspach, tam dostała CLO i nie miała monitoringu robionego (co dla mnie dziwne). No ale ostatecznie w 5 czy 6 cyklu z clo się udało :tak:
Tulam Cię mocno Kochana i trzymam kciuki :***

A tak w ogóle to się witam i uciekam życząc miłego popołudnia :-)
Ja dziś mam gości i trochę musiałam zakupy porobić i ciasto upiekłam ;-)
A właśnie! Polecam przepis, na BB go wstawiałam już więc daję linka:
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/kulinarne-wyczyny-sierpniowek-34515/index8.html

Cześć dziewczynki
Olu nie smuć sie kochana,trzymam kciuki
Kasiu co powiedziała coś szefowa?

Agapasku Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Zdróweczka,szczęścia dużo dużo miłości
Bezbolesnego porodu i wszystkiego co sobie życzysz:-):-)

:-):-)
Drugie to dzisiaj przed spacerkiem czytał książeczke i rachunek telefoniczny:-D

Załączniki

• nowenowemisiaa.jpg
    nowenowemisiaa.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 43
  • dzisiajspacerek.jpg
    dzisiajspacerek.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki