• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
MAGGIE obstawiam ząbkowanie:tak:kolki raczej nie bo juz Igorek za duży na nie:tak:co innego gdyby od początku się nimi zmagał ale teraz w 4 no a zarazem w zaczętym 5 miesiącu kolki nie przychodza:tak:

Mi od wczoraj Alanek też bardziej marudny co jak juz nie wiem o co kaman to ściagam mu śpioszki czy rajstopki i tak leży na pampku co od razu spokój :-p

Kurde nie wiem :( Jak 14.04 byłam na wizycie to pediatra powiedziała ze na wychodzenie zębów sie jeszcze nie zapowiada. Ale on tak marudzi, ślini sie na potęgę i pakuje wsio do buzi i trze sobie o dziąsła ;/

Kinia - piękne fotki

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki. Co z tego, że dziś mam wolny komputer jak tu już ta godzina i wypadałoby się położyć spać.
Byłam dziś na 12h w pracy i już nie mam siły. Sama dziś śpię z moim pieskiem bo M pojechał do Wrocławia na A State of Trance na żywo z Hali Stulecia i wróci dopiero jutro.
Maggie mi też to na ząbki wskazuje. Wcale nie jest za wcześnie bo moja chrześnica też tak ząbki zaczynała.

Kinga śliczne zdjęcia.

witam was kochane:)

w nocy zalała mnie @ :/ cóż... życie!

u nas piękna pogoda dziś i pewnie wiekszość dnia spedzimy poza domem.
Miłego dnia wam życzę!
i ciesze się że zdjecia wam sie podobają ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry