Madziaas
Już jesteś:)
Madziu jak byliśmy w auchan to tam są dwie takie bryki i mu zrobiliśmy zdjęciaMadzia a co to za bryka na 1 focie? I w czym Ty te zdjęcia obrabisz? Też tak chce![]()
W Paincie to robie
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziu jak byliśmy w auchan to tam są dwie takie bryki i mu zrobiliśmy zdjęciaMadzia a co to za bryka na 1 focie? I w czym Ty te zdjęcia obrabisz? Też tak chce![]()
tulam mocko:-(Ku..wa az sie tak wyraze dalej mnie trzyma ten pieprzony dol, jak tylko sie obudzilam dzisiaj to pierwsza mysl- dziewczyna brata meza juz przeciez w 5 miesiacu to juz pewnie wiedza plec. Siedze i wyje w rekaw szlafroka jak glupia , jeszcze mi sie laptop wyjaczyl nie wiadomo dlaczego. Ide na fajke
w tej czapusi bossssssko wyglada:-):-)
Drugie to dzisiaj przed spacerkiem czytał książeczke i rachunek telefoniczny

Będzie dobrze, zobaczysz :-):-)miłego weekendu:-)co do nocki hmm ząbki nocne koszmary a moze po prostu potrzebował bliskosci mamusi?Cześć dziewczynki
Ale miałam nocke,mały budził sie z płaczemNie wiem czemu,chwile go ponosiłam i zasypiał
My jedziemy po południu do moich rodziców na weekend)