• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A rozumiem. Ja w sumie też nie wytrzymałam i nicałe 4 dni wcześniej niż spodziewana @ zrobiłam test i nie wierzyłam, bo kreska była słaba, wczoraj zrobiłam kolejny tym razem 1 dzień przed spodziewana @ i wyszło już sporo wyraźniej tak mnie wiecej:
II
Mimo wszystko życze Ci szczęścia!!!

Nie dziękuje.. W każdym razie ja przeważnie robiłam niby w dbiu okresu lub dzień po a on raz wcześniej raz później i tylko sie załamywałam.. teraz jest troszke bardzo opóźniony bo to juz 5 dni po terminie..
trzeba czekać do jutra..

reklama
Cześć Kochane :-)

Nektarynka - trzymam kciuki mocno oby to była dzidzia :-):tak:

kinga - :-D:-D:-D to istne szaleństwo u Ciebie, może jakieś bliźniaki z tego będą :-D:-D:-D

a beti - dostanie w dooooooooooooope :-):tak::-D:-D:-D

nektarynka to jak masz nieregularne cykle to tym bardziej bym się nie nakręcała. Ja też jestem po odstawieniu tabletek... Ciężko trafić jak sie ma takie cykle byle jakie eh...
maggief Ty jepiej pisz co u ciebie a nie sie śmiejesz;-):-)

Wiesz co Kinga, właśnie jakoś mnie tak na śmiechy wzięło. Też bym tak chciała mieć swojego m pod ręką przez 24 na dobe. Oj by się działo. :-D A tymczasem czekam na @ ale mam jakiegoś luza i wlaśnie śmiać mi się tylko chce. Jak będzie fasolka to super a jak nie to ile przyjemności przede mną w następnym cyklu :-):-D:-) p.s. super że z mamą lepiej, jakiś czas temu pytałam co z nią ale chyba mój pościk zawieruszył się wśród innych :tak:

maggief dziekuje że pytałas i wybacz widocznie nie zauwazyłam:) Fajnie że masz dobry humor. 3mam kciuki za Ciebie oby @ sie nie pojawiła:happy: a jawet jak by... to bedzie ok bo w końcu sie uda! Buzka:-)

ninonka no kiedyś w końcu zaciąże chyba :sorry: heh.. dziekuje Ci :*
A jak samopoczucie?
Nie ma za co i powodzonka!

A Ty kochana pracy nie piszesz bo widze ze szalejesz na forum rowno :)) Mi cora pozwala wiec chwile siedze choc jakby to zalezalo ode mnie poszlabym juz o 18 spac :)
Szczerze dziś nic nie napisałam hehe, bo dostałam lenia ale w dalszym ciągu zakreślaczem zakreślam cytaty do pracy... i już mnie oczy bolą, a w między czasie wskakuje na BB
To dobrze, że córa daje Ci chwile wytchnienia :-)

Nie dziękuje.. W każdym razie ja przeważnie robiłam niby w dbiu okresu lub dzień po a on raz wcześniej raz później i tylko sie załamywałam.. teraz jest troszke bardzo opóźniony bo to juz 5 dni po terminie..
trzeba czekać do jutra..

To czekam na informacje, ale dobre :-)

NO WŁAŚNIE GDZIE BETI?????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maggief a jaka potem radość bedzie no nie?:-);-)
ninonka no no forum uzależnia nie? :-p:-D ja też z doskoku ale zaglądnąć muszę hehe
czasami mam napady

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry