• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć Dziewczynki ;-) Witam wszystkie i pozdrawiam !:-)

Kroptusia może masz rację i to rzeczywiście była ciąża biochemiczna...i nawet potem miałam dość długo trwający okres, a zawsze mam króciutki...a ten był długi i jakies takie mi strzępki wyleciały, co mi się pierwszy raz w życiu zdarzyło...:szok::baffled: ale jesli to była ciąża biochemiczna, to dlaczego? i co się stało w takim razie?...

ninonka dzięki piękne za takie szczegółowe objaśnienia Waszego serduchowania :-) ja w tym cyklu posługiwałam się jak zwykle testami owu, więc zgodnie z nimi serduchowanie było zaraz po pozytywnym teście owu, potem poprawka następnego dnia i potem jeszcze następnego :tak: a do owu mam nadzieję że doszło, bo tempka mi skoczyła :-) więc teraz pozostaje mi tylko czekać...ale nie nakręcam się, a przynajmniej staram się tego nie robić...
A poza tym łapię Twoje fluidki!!!!!!! I dziękuję za trzymanie kciuków! ;-)

Paulina446 Witam Cię serdecznie ;-)
kaira24 bardzo mi przykro, ściskam Cię mocno...
Nektarynka trzymam kciuki! Oby to była dzidzia w Twoim brzuszku :-)
Kinga85 pozdrowionka, co poza tym u Ciebie słychać?? :-)

Wiecie co, już od jakiegoś czasu moi sąsiedzi którzy mieszkają nademną i którzy nie raz mieli do czynienia z prawem przeginają pałe (sorry za wyrażenie).
Więc tak mieszka tam mąż i żona którzy maja jedną córkę w wieku 20 lat, córka ma już 2 dzieci (jedno po drugim) jedno dziecko ma 4 a drugie 5 lat jakoś tak. Razem z nimi mieszka 24 letni tatuś tych dwóch chłopców (bez ślubu nobo jak to przecież z opieki by wtedy zapomogi nie dostała jako samotna matka) i.... przegina z muzyką. PATOLOGIA PEŁNA U NICH NORMALNIE.
Mąż mój jak waraca z pracy z nocki to nie może pospać dłużej jak do 10:00, a jak na nią idzie to nie ma szans aby się popołudniu na 2 godziny położył. A ja pisząc prace dyplomową nie mam możliwości skupić się nad jej pisaniem. Szok mówie Wam! Byli zarówno przezemnie upominani, przez moich rodziców i nic, "NIE PO TO MAMY GŁOŚNIKI ABY ICH NIE UŻYWAĆ" no zgodze się używajcie sobie ich, ale tak żebym ja nie musiała słuchać tego samego co wy. I jeszcze te upierdliwe basy, a to muzyka nie jakaś z radia Zet czy coś tylko rozrywacz mózgu.
I co z tego policja była raz drugi trzeci i nic, dzielnicowy miał przyjśc, nie przyszedł.
Mówie Wam dziewczny masakra, nawet teraz puszcza. Ja jak chcem się nad czymś skupić wychodze na drugi koniec budynku do pokoju rodzoców jak są w pracy i tam dopiero zbieram myśli.

POMÓŹCIE CO JA MAM ZROBIĆ, JAK NIC NIE SKUTKUJE??? TYM SAMYM SIĘ ODWDZIĘCZAĆ??? BO Z MĘŻEM MAMY SPRZĘT ŻE NAWET W SYLWESTRA DZIAŁAŁ TYLKO NA POŁOWIE SWOICH MOŻLIWOŚCI. NO ALE PRZECIEŻ NIE BĘDĘ Z SIEBIE ROBIŁA TAK SAMO PIEPSZNIĘTEGO CZŁOWIEKA JAKIMI ONI SĄ. A POLICJA MA W NOSIE.
A CHA I WIEM ŻE TEN GOŚCIU MA KURATORA TEN TATUŚ TYCH 2 CHŁOPCÓW, CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚC NA DONOŚ DO KURATORIUM???

Przede wszystkim powinnaś mieć jakieś potwierdzenie z policji, straży miejskiej cokolwiek, że dla was ich zachowanie jest uporczywe - choćby ze względu naruszeni współżycia społecznego, jakieś granice ciszy w ciągu dnia też są, mąż ma prawo do wypoczynku po pracy, dzielnicowy w końcu powinien przyjść - może interwencja u komendanta. Wtedy możecie poprzez policje dowiedzieć się gdzie ten młody ma kuratora i wtedy u niego zgłoście, że zakłóca on współżycie społeczne, ale reakcja kuratora zależy od tego za co ten kurator jest przydzielony za co był skazany. Jeżeli pójdziecie do kuratora i opowiecie całą sytuację, postępowanie, siedzenie u matki jego dzieci - a ona bierze pieniądze z opieki to może być jeszcze gorzej. Musicie to rozegrać delikatnie jeżeli to taki margines społeczny.

Kinga w poniedziałek po wizycie u ginekologa pisałam co tam mi powiedział, więc tak w skrócie: @ nie mam bo mam za wysoki poziom prolaktyny ze względu na to że już prawie rok karmię. Jutro ide do labolatorium i z wynikiem do niego wtedy dostane odpowiednia dawkę na obniżenie i wszystko wróci do normy. @ przyjdzie a z @ regularny cykl. Ja mu mówię że jeszcze w styczniu chcę zajść bądź do połowy lutego, a on na to że nie gwarantuje, ale nie jest to niemożliwe, że poradzimy sobie z tym w każdym razie zajdę bez problemów i jeszcze wtym roku urodzę. Normalnie kocham go :-D

ninonka też jestem zdania że policja musi się dowiedzieć, choć niewiele to pomoże. Policja będzie miała za zadanie powiadomić kuratorium skończy się na upomnieniu i teraz tylko czy ich to coś ruszy? Miałam raz w kancelarii taki przypadek i tylko założenie sprawy sądowej dały rezultaty i to jeszcze do tego cały blok musiał się stawic w charakterze oskarżycieli posiłkowych, takie mamy to nasze prawo-dobre ale dla tych którzy się do niego nie stosują...przepraszam za kolejny wywód -spatrzenie zawodowe :-p

maggie_f w takim razie jeszcze mocniej trzymam kciuki by mimo wszystko się udało :tak:

pyszczek no to czekamy razem z Tobą!:tak: mam nadzieje że sie wam uda.
A u mnie w miare ok. zderowiejemy już i w pt wybieramy sie na zakupy po zmywarkę i kuchenkę a w ndz chcemy do Gdańska pojechać na zakupy i mam nadzieje że wypali nam. Mój M w domu na zwolnieniu wiec wiesz... tuli tuli jest często!:-p:-)
syneczki2 ja to gdzieś czytałam:tak: no super masz tego gina i by bylo tak jak on mówi:-) zyczę ci tego z całego serca. I razem z Tobą czekam na twoją @;-) buźka

A my z mężem relaksujemy sie przy muzyce.
Sciągneliśmy sobie całą liste z RMF, super hity:-) A Filip wsówa jajecznice:happy:

Miłego wieczorku!

Ja wlasnie wciagnelam mega jajecznice z ziemniakami...Apetyt mam mega i czasem po pracy mi slabo jak nie wiem ze bez czegos na zab nie da rady wrocic bo bym padla mimo ze sniadanie biore konkretne :-)

reklama
Podobno nie jest juz to aktualne "jesc za dwoje" hehe i jakby tak bylo to zaraz bede toczaca sie kula a ciaze musze ukrywac jeszcze z 4 tygodnie rowne :)) a juz wygladam jak w 5 tyg brzuch mi wywalilo, M sie cieszy ze mam brzuszek a ja mu ze to niemozliwe bo 9 tydzien leci dopiero i to jakis zasiedzialy tluszczyk chyba bo na wadze jestem 65 caly czas przy 164 to nieciekawie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry