Nektarynka
Fanka BB :)
Jak najbardziej.. sama nie moge wysiedzieć..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale jesli to była ciąża biochemiczna, to dlaczego? i co się stało w takim razie?...
a do owu mam nadzieję że doszło, bo tempka mi skoczyła :-) więc teraz pozostaje mi tylko czekać...ale nie nakręcam się, a przynajmniej staram się tego nie robić...Wiecie co, już od jakiegoś czasu moi sąsiedzi którzy mieszkają nademną i którzy nie raz mieli do czynienia z prawem przeginają pałe (sorry za wyrażenie).
Więc tak mieszka tam mąż i żona którzy maja jedną córkę w wieku 20 lat, córka ma już 2 dzieci (jedno po drugim) jedno dziecko ma 4 a drugie 5 lat jakoś tak. Razem z nimi mieszka 24 letni tatuś tych dwóch chłopców (bez ślubu nobo jak to przecież z opieki by wtedy zapomogi nie dostała jako samotna matka) i.... przegina z muzyką. PATOLOGIA PEŁNA U NICH NORMALNIE.
Mąż mój jak waraca z pracy z nocki to nie może pospać dłużej jak do 10:00, a jak na nią idzie to nie ma szans aby się popołudniu na 2 godziny położył. A ja pisząc prace dyplomową nie mam możliwości skupić się nad jej pisaniem. Szok mówie Wam! Byli zarówno przezemnie upominani, przez moich rodziców i nic, "NIE PO TO MAMY GŁOŚNIKI ABY ICH NIE UŻYWAĆ" no zgodze się używajcie sobie ich, ale tak żebym ja nie musiała słuchać tego samego co wy. I jeszcze te upierdliwe basy, a to muzyka nie jakaś z radia Zet czy coś tylko rozrywacz mózgu.
I co z tego policja była raz drugi trzeci i nic, dzielnicowy miał przyjśc, nie przyszedł.
Mówie Wam dziewczny masakra, nawet teraz puszcza. Ja jak chcem się nad czymś skupić wychodze na drugi koniec budynku do pokoju rodzoców jak są w pracy i tam dopiero zbieram myśli.
POMÓŹCIE CO JA MAM ZROBIĆ, JAK NIC NIE SKUTKUJE??? TYM SAMYM SIĘ ODWDZIĘCZAĆ??? BO Z MĘŻEM MAMY SPRZĘT ŻE NAWET W SYLWESTRA DZIAŁAŁ TYLKO NA POŁOWIE SWOICH MOŻLIWOŚCI. NO ALE PRZECIEŻ NIE BĘDĘ Z SIEBIE ROBIŁA TAK SAMO PIEPSZNIĘTEGO CZŁOWIEKA JAKIMI ONI SĄ. A POLICJA MA W NOSIE.
A CHA I WIEM ŻE TEN GOŚCIU MA KURATORA TEN TATUŚ TYCH 2 CHŁOPCÓW, CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚC NA DONOŚ DO KURATORIUM???

mam nadzieje że sie wam uda.
:-)
no super masz tego gina i by bylo tak jak on mówi:-) zyczę ci tego z całego serca. I razem z Tobą czekam na twoją @;-) buźka