• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam ostatnio składaliście gratulacje a dziś chciałabym Wam powiedzieć że moja dzidzia umarła w 6 tyg teraz szukają przyczyny, fizycznie sie czuje ok gorzej z psychiką.:/ Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za Wszystkie caluje was Gorąco:*

Bardzo Ci współczuję :-( Myślę że powinnaś posłuchać rady Kroptusi i udać sie na takie forum..choć miło będzie jeśli i z nami zostaniesz..:tak:

reklama
Witam ostatnio składaliście gratulacje a dziś chciałabym Wam powiedzieć że moja dzidzia umarła w 6 tyg teraz szukają przyczyny, fizycznie sie czuje ok gorzej z psychiką.:/ Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za Wszystkie caluje was Gorąco:*
bardzo mi przykro,wiem co przezywasz,bo sama przeszlam poronienie w czerwcu zeszlego duzo czytalam na ten temat i to mi pomoglo,bo nie jestesmy same jest duzo dziewczyn co musialo to przejsc:(ale jeszcze sie nam uda,zobaczysz bedzie ok:)glowa do gory

Kochanie strasznie mi przykro! :-( Wiem co czujesz bo przeżyłam to samo. Może rzeczywiście porozmawiaj z dziewczynami na forum o stracie dzidziusia. Ja wtedy tego nie robiłam i tylko czas wyleczył rany. Blizny zostają i czasem bolą,ale może szybciej psychicznie staniesz na nogi po rozmowie z dziewczynami. Pozdrawiam Cie gorąco i ściskam! Nie poddawaj się!

Kaira24 naprawdę mi przykro. Wszystkie tu Cię będziemy wspierać i coś mi sie wydaje że jeżeli tylko się postarasz z m to kto wie może jakieś bliźniaki ;-) tak na osłodę :tak:
maggie_f wiesz...gdyby nie to bieganie do toalety to bym byłą skłonna szepnąć Ci że niespodzianka :laugh2: ale to siusianie mnie dziwi. Z drugiej strony organizm kobiety nie jest do końca przewidywalny więc może jednak :-) ja w każdym razie miałam duuuuuużo bardzo duuuuużo rzadkiego śluzu przy pierwszej ciąży biegałam ciągle do wc z obawą że to @ i całę szczęście nie :-D a przy drugiej gdy tylko takie morze rzadkiego śluzu się ze mnie wylewało już byłam nastawiona na to że @ nie przyjdzie :-D jezeli obserwujesz swój organizm od jakiegoś czasu to tak naprawde to właśnie on daje Ci pierwsze sygnały zanim jakikolwiek test je potwierdzi. Może to spatrzenie zawodowe bo przez 2 lata studiowałam medycyne:sorry: przeżuciłam się później na prawo ze względu na tryb studiów przy wychowywaniu dziecka i mam nadzieję że teraz przy dwójcę nie wyjde na lewo :szok:;-):-p
ninonka tak naprawde termin wyznaczony z cyklu nie ma większego znaczenia jeżeli jest różnica kilku dni. Najważniejszy jest termin wyznaczony według usg. A i tn do końca się nie musi pokrywac z porodem bo np Oliwierka urodziłam 4 dni po terminie a Amadeuszka 2 tygodnie przed a i jeden i drugi był całkowicie gotowy do przyjścia na ten świat :tak:Jedno jest pewne ciesz sie swoim stanem skarbie bo to najwspanialsze 9 miesięcy w życiu kobiety :-D:-D:-D
kinga u mnie też jeszcze pare dni temu był szpital w domu całe szczęście młodszy już zdrowy starszy jutro kończy zastrzyki ja już prawie zdrowa m chyba też chociaż on zawsze narzeka :-p jutro do kontroli idziemy z chłopcami i w końcu spokój. Ten 2009 rok zaczął się katastroficznie w związku ze zdrowiem i oby na tym się skończyło!!!

Cześć dziewczyny;-)
Jestem na sąsiednim forum starania się i wątpliwości ale co jakiś czas was podczytuję.
Wasze kawały bardzo poprawiły mi nastruj jak przyszła do mnie wstrętna @ .
Uśmiałam się do łez:-D
Ninonka gratuluje fasolinki:happy:

Dziękuje dziewczyny na Was zawsze można liczyć:)
maggie_f bardzo dziękuje.;-)
na forum pewnie wejde tylko troszę czasu minie.Życze miłego oczekiwania i jeszcze sie keidyś Wam pochwale:D:biggrin2:

reklama
DZIEWCZYNY, a jak ja mam nieregularne cykle...raz 21 raz 36 dni... to kiedy mam pójść na ten monitoring..?
Kochane..te z Warszawy....która zna gina, który robi monitoring bez marudzenia? Podajcie please namiary....dziś mój 3 dc więc niedługo bym poszła jak coś....
pomóżcie.
No ja niestety nie jestem z W-wy, i nie pomgę Ci z lekarzem, ale co do cyklu to jak ja powiedziałam lekarzowi, że mam 30 dni cykl, to kazał mi 9 dc przyjść na monitoring, więc to mniej więcej niecała 1/3 całego cyklu, więc jeżeli założymy, że masz najkrótszy 21 dni (który i tym razem może się zdarzyć) to myśle, że jak byś zaczęła 4-5 dnia cyklu swój monitoriung to było by ok. ALE NAJLEPIEJ ZADZWON DO SWOJEGO GIN I ZAPYTAJ KIEDY PRZY TAKICH WACHANIAC CYKLOWYCH NAJLEPIEJ PRZYJŚC NA 1 OBSERWACJE.
POZDRAWIAM :-)

Maggie kochana, nie zrobiłam dziś bo nie dałam rady, za długo u lekarza siedziałam, postaram się jutro i od razu wklejam:-):-):-) dziękuję za komentarz słonko:-):-)
Ninonka zdrowiej kochana jak najszybciej , nie daj się choróbsku

Pomału zdrowieje, ale ciężko jest bo przecież antybiotyku nie wezme, żadnej aspiryny, ani niczego z paracetamolem też nie. Więc lecze się pomału herbatką malinową, cytryną miodem i amolkiem, robie inhalacje itp a całe zatoki i nos mam zatkane jak korek od szampana :wściekła/y:
A co u Ciebie kochana???

Witam serdecznie
Chciałabym sie przyłączyc do wszystkich starających się.Pozdrawiam
Witaj kochana, ja co prawda staraczką już nie jestem, ale nie uciekne z tego wątku, bo dziewczyny sa tu super!

Witam Kobietki z rana :-)

ninonka - lepiej już ????

Kinga - jak humorek???
Tak średnio kochana, ale mogło by być lepiej już, bo mam dość :wściekła/y:

NINONKA moje Gratulacje!!!
Mi już sie okres skończył wiec za parre dni '' płodne'' ale luzikk.... juz sie nie nakręcam jak przez ostatnie pół roku bo wiem ze to i tak nic nie da więc zyczcie powodzenia!!!:-):-):-) Co będzie to będzie!:-D
Dziekuje kochana i tak trzymaj trzymam za Ciebie kciuki obyś też już niebawem została zafasolkowana :-)

ninonka tak naprawde termin wyznaczony z cyklu nie ma większego znaczenia jeżeli jest różnica kilku dni. Najważniejszy jest termin wyznaczony według usg. A i tn do końca się nie musi pokrywac z porodem bo np Oliwierka urodziłam 4 dni po terminie a Amadeuszka 2 tygodnie przed a i jeden i drugi był całkowicie gotowy do przyjścia na ten świat :tak:Jedno jest pewne ciesz sie swoim stanem skarbie bo to najwspanialsze 9 miesięcy w życiu kobiety :-D:-D:-D

Też mi się właśnie tak wydaje, że może być różnie. Niektóre moje znajome albo przenosiły ciąże, albo rodziły o 2 tygodnie za wczesniej - różnie. Nie wiem kiedy iśc do gina na 1 wizyte, czy już teraz za tydzień, czy za miesiąc (bo słyszałam różne wersje)???

Cześć dziewczyny;-)
Jestem na sąsiednim forum starania się i wątpliwości ale co jakiś czas was podczytuję.
Wasze kawały bardzo poprawiły mi nastruj jak przyszła do mnie wstrętna @ .
Uśmiałam się do łez:-D
Ninonka gratuluje fasolinki:happy:
Dzięki kochana :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry