DZIEWCZYNY, a jak ja mam nieregularne cykle...raz 21 raz 36 dni... to kiedy mam pójść na ten monitoring..?
Kochane..te z Warszawy....która zna gina, który robi monitoring bez marudzenia? Podajcie please namiary....dziś mój 3 dc więc niedługo bym poszła jak coś....
pomóżcie.
No ja niestety nie jestem z W-wy, i nie pomgę Ci z lekarzem, ale co do cyklu to jak ja powiedziałam lekarzowi, że mam 30 dni cykl, to kazał mi 9 dc przyjść na monitoring, więc to mniej więcej niecała 1/3 całego cyklu, więc jeżeli założymy, że masz najkrótszy 21 dni (który i tym razem może się zdarzyć) to myśle, że jak byś zaczęła 4-5 dnia cyklu swój monitoriung to było by ok. ALE NAJLEPIEJ ZADZWON DO SWOJEGO GIN I ZAPYTAJ KIEDY PRZY TAKICH WACHANIAC CYKLOWYCH NAJLEPIEJ PRZYJŚC NA 1 OBSERWACJE.
POZDRAWIAM :-)
Maggie kochana, nie zrobiłam dziś bo nie dałam rady, za długo u lekarza siedziałam, postaram się jutro i od razu wklejam:-):-):-) dziękuję za komentarz słonko:-):-)
Ninonka zdrowiej kochana jak najszybciej , nie daj się choróbsku
Pomału zdrowieje, ale ciężko jest bo przecież antybiotyku nie wezme, żadnej aspiryny, ani niczego z paracetamolem też nie. Więc lecze się pomału herbatką malinową, cytryną miodem i amolkiem, robie inhalacje itp a całe zatoki i nos mam zatkane jak korek od szampana

A co u Ciebie kochana???
Witam serdecznie
Chciałabym sie przyłączyc do wszystkich starających się.Pozdrawiam
Witaj kochana, ja co prawda staraczką już nie jestem, ale nie uciekne z tego wątku, bo dziewczyny sa tu super!
Witam Kobietki z rana :-)
ninonka - lepiej już ????
Kinga - jak humorek???
Tak średnio kochana, ale mogło by być lepiej już, bo mam dość
NINONKA moje Gratulacje!!!
Mi już sie okres skończył wiec za parre dni '' płodne'' ale luzikk.... juz sie nie nakręcam jak przez ostatnie pół roku bo wiem ze to i tak nic nie da więc zyczcie powodzenia!!!:-):-):-) Co będzie to będzie!
Dziekuje kochana i tak trzymaj trzymam za Ciebie kciuki obyś też już niebawem została zafasolkowana :-)
Też mi się właśnie tak wydaje, że może być różnie. Niektóre moje znajome albo przenosiły ciąże, albo rodziły o 2 tygodnie za wczesniej - różnie. Nie wiem kiedy iśc do gina na 1 wizyte, czy już teraz za tydzień, czy za miesiąc (bo słyszałam różne wersje)???
Cześć dziewczyny;-)
Jestem na sąsiednim forum starania się i wątpliwości ale co jakiś czas was podczytuję.
Wasze kawały bardzo poprawiły mi nastruj jak przyszła do mnie wstrętna @ .
Uśmiałam się do łez

Ninonka gratuluje fasolinki
Dzięki kochana