• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
witamy nowe dziewczynki...

Karo.. hmmm... niedługo się starasz i obawiam się, że żaden gin na dzień dzisiejszy nie poprowadzi monitoringu... musisz próbować prywatnie...

Witam Kobietki z rana :-)

Miłego dzionka :-):tak:

Paulina446 - witaj wśród nas :tak:

Madziaas - jak tam wizyta w szpitalu? Widziałaś dzidziusia?? :-)

Beti - nie ma za co ślicznotko :-) - czekam niecierpliwie na przepisik :tak:

ninonka - lepiej już ????

Kinga - jak humorek???

NINONKA moje Gratulacje!!!
Mi już sie okres skończył wiec za parre dni '' płodne'' ale luzikk.... juz sie nie nakręcam jak przez ostatnie pół roku bo wiem ze to i tak nic nie da więc zyczcie powodzenia!!!:-):-):-) Co będzie to będzie!:-D

Witam ostatnio składaliście gratulacje a dziś chciałabym Wam powiedzieć że moja dzidzia umarła w 6 tyg teraz szukają przyczyny, fizycznie sie czuje ok gorzej z psychiką.:/ Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za Wszystkie caluje was Gorąco:*

Witam ostatnio składaliście gratulacje a dziś chciałabym Wam powiedzieć że moja dzidzia umarła w 6 tyg teraz szukają przyczyny, fizycznie sie czuje ok gorzej z psychiką.:/ Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za Wszystkie caluje was Gorąco:*

Tak mi przykro :(( zawsze smuci mnie taka wiadomosc, szczegolnie ze ostatnio na sierpniowka jakos 2-3 dziewczynki stracily maluszki w roznych tygodniach ciazy.....Przytulam mocno :-( i oby wszsytko szybko wrocilo do takiego stanu rzeczy by znow sie zaczac starac....Jedna dziewczyna na sierpniowkach dziewczyna pisala by zagladnac na forum o poronieniach bo to podobno baaaardzo pomaga, wiele skorzystalo i nie zaluje...Caluje

kaira24 - tak mi przykro i smutno , wiem że nie ma takich słów które mogłyby Cie pocieszyć, mogę tylko napisać, że całym sercem jestem z Tobą i przytulam bardzo bardzo mocno. Trzymaj się Kochana i pamiętaj że jesteśmy wszystkie przy Tobie.

reklama
Witam dziewczyny z rana:happy:

Mnie boli bardzo brzusio przy @.

Teraz badania ewentualne leki szukanie pracy i za około dwa cykle zaczynamy od nowa. M już chce od razu ale ja muszę odpocząć. Na wiosnę lepiej się myśli, człowiek jest spokojniejszy bardziej rozluźniony to się uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry