• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kinga85 pochwale się

Jestem z Wami wszytskimi moje kochane dziewczyny!!!
Dziękuje jeszcze raz wszystkim kochanym przyszłym i atualnym mamusią i wogóle wszystkim za gratulacje.
Teraz za was moje rybki trzymam kciuki i przesyłam paczkę nowych jeszcze mocniejszych fluidków
:tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
ninionka- dziękujemy za fluidki..... oby się przydały. Powiedz, jak się dodatkowo wspomagałaś? witaminki, badanie tempki itp?

Tak więc, jeżeli chodzi o badanie śluzu to badałam 2 cykle i w drugim nam się udało (w pierwszym wcale się tak naprawdę nie staraliśmy, bo Pani gin. kazała odczekać conajmniej miesiac po odstawieniu tabsów, a później działać, więc przytulanka nie były do końca).
W drugim cyklu, niby ten śluz obserwowałam, ale nie widziałam płodnego :wściekła/y: więc już się wkurzałam, później doszłam do wnosku, że przecież zwariować nie mogę i wrzuciłam na luz. Nie myślałam o tym czy przyjdzie @ czy nie.

Aż wkońcu poszłam 7 stycznia do Pani gin i ta powiedziała, że w moim prawym jajniku jest miejsce po pęknietym pęcherzyku. Tak więc tego samego dnia też się przytulaliśmny. I nie wiem czy 2 dni przed wizytą u Pani gin przytualnka były skuteczne, czy w dniu po wizycie u Pani gin nam się udało, ale napewno w któryś z tych 2 terminów.

A na tempke nie miałam czasu i wytrwałości tak naprawdę.
Ale łykałam 1 tabletke dziennie i do teraz łykam FOLIK ten słabszy

Później jakoś 16 stycznia w czwartek przeczytałam post którejś z Was, (chyba Knga85 napisała, a jeśli nie to sorry) że jej koleżanka zrobiła test kilka dni przed spodziewaną @ i tak mnie jakoś pociągło żeby zrobić jednak 3 dni przed spodziewaną moją @ teścik. Noi wyszła kreseczka testowa słaba i kontrolna standardowa, ale nie wierzyłam i zamieściłam tu na BB, dziewczyny pisały, że to musi być fasolka, bo przecież z niczego się nie wzieły II kreseczki... :sorry2:
A dziś jak zrobiłam innej firmy test w przed dzień spodziewanej @ to były znów dwie kreseczki ale tym razem ta testowa mocniejsza. Mam jeszcze jeden test ale zrobie go za 2-3 dni aby zobaczyć jeszcze mocniejszą kreseczke. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam pytanko do was
kiedy najlepiej isc na usg aby dowiedziec się kiedy jest najlepszy czas na przytulanki? :confused: bo gin może to stwierdzić no nie?

Martyna222 hej!:tak:
Kinga85 mi moja gin mówiła, że monitoringi zaczyna się przy tj moim cyklu 30 dniowym około 9 dnia cyklu. Na które już nie będę chodzić aktualnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ahaa... dzięki:) czyli ja mogłabym sie wybrać w tym tygodniu na spokojnie.
Jeżeli poczuje sie lepiej to pójdę :tak: Opłaca się??? :confused:

reklama
ahaa... dzięki:) czyli ja mogłabym sie wybrać w tym tygodniu na spokojnie.
Jeżeli poczuje sie lepiej to pójdę :tak: Opłaca się??? :confused:
Kinga ja zaczynam w lutym już 8 dnia tak mi się kazał zgłosić lekarz a mam 29-cykl?
Myślę, że spokojnie, a żeby nie pójść na darmo, zadzwoń najpierw do swojego gin i zapytaj kiedy było by dla Ciebie najlepiej abyś przyszła. Martyna przy cyklu 29 dniowym ma przyść 8 dc.

Ninonka wielkie gratulacje :))
Dzięki złońce :-)

DZIEWCZYNY JA UCIEKAM, ZARAZ MĄŻ Z PRACY WRÓCI - TRZEBA MU KOLACJE ZROBIĆ, A JESZCZE TAK SIĘ ŹLE CZUJE TAKI KATAR MNIE MĘCZ ŻE SZOK.
DOBRANOC DO JUTRA KOCHANE!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry