agadaria
Fanka BB :)
Trzymam z całej siły!!!!!Także kciuki dziewczynki, kciuki błagam! Pozdrawiam was
Kinga,ja Cie rozumiem,u mnie od poczatku listopada mała choruje,ja tez przeciez miałam antybiotyk,mąż dwukrotnie przeziebiony,teraz znów dwa tygosnie mała chorowała na oczka....Załamka...Mam cichą nadzieje,ze to juz koniecHej no ja nadal chora a ze mną cała familia i w domu mamy szpital:-(
ninonka zaszła w ciąże ,tak
nie mam nawet siły i ochoty na pisanie
ale wiem że mi wybaczycie.
Buziaczki i do nastepnego razu*
A Wy zdrowiejcie!!!!Wiem ze jak sie jest chorym to sie nic nie chce...Dlatego ślę mnóstwo buziaków i zdrówka!!!!!
ninonka,moje najszczersze gratulacje!!!!!!!No super kochana!!!!!!Ale sie ucieszyłam!!!!!Super kochana!!!!Ja bym na betke tez juz nie szła...Aha!!!Ja miałam usg w 5 tygodniu(na potwierdzenie)ciąży,czyli chyba dokładnie 5 dni po spodziewanej miesiaczce(test tez robiłam wczesniej).Jeszcze raz gratuluje!!!!
A wiesz ze moja siostra zaszła tak w ciążę gdzieś w tym czasie co Ty teraz i ma juz 2,5-miesiecznego synusia.A jaki śliczny.Ja tez juz bym chciała sie starac...;-(
Ale nic,jeszcze czekam,młoda jestem;-) <hi hi hi>
ninonka suuuuper. Ja bym już bety nie robiła. A usg mojegomłodszego synka miałam już tydzień po nienadejściu @
Ja dokładnie tak samo;-)
Beti1975,jakie przepisy dawałaś????Ja tez chce!!!!!Długo mnie nie było,wiec nie moge odszukac,a jesli dawałas na priwa to ja tez chce!!!!Uwielbiam wypróbowywać nowe przepisy!!!!