• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Także kciuki dziewczynki, kciuki błagam! Pozdrawiam was
Trzymam z całej siły!!!!!

Hej no ja nadal chora a ze mną cała familia i w domu mamy szpital:-(
ninonka zaszła w ciąże ,tak:tak:

nie mam nawet siły i ochoty na pisanie
ale wiem że mi wybaczycie.
Buziaczki i do nastepnego razu*
Kinga,ja Cie rozumiem,u mnie od poczatku listopada mała choruje,ja tez przeciez miałam antybiotyk,mąż dwukrotnie przeziebiony,teraz znów dwa tygosnie mała chorowała na oczka....Załamka...Mam cichą nadzieje,ze to juz koniec

A Wy zdrowiejcie!!!!Wiem ze jak sie jest chorym to sie nic nie chce...Dlatego ślę mnóstwo buziaków i zdrówka!!!!!

ninonka,moje najszczersze gratulacje!!!!!!!No super kochana!!!!!!Ale sie ucieszyłam!!!!!Super kochana!!!!Ja bym na betke tez juz nie szła...Aha!!!Ja miałam usg w 5 tygodniu(na potwierdzenie)ciąży,czyli chyba dokładnie 5 dni po spodziewanej miesiaczce(test tez robiłam wczesniej).Jeszcze raz gratuluje!!!!

A wiesz ze moja siostra zaszła tak w ciążę gdzieś w tym czasie co Ty teraz i ma juz 2,5-miesiecznego synusia.A jaki śliczny.Ja tez juz bym chciała sie starac...;-(
Ale nic,jeszcze czekam,młoda jestem;-) <hi hi hi>:cool2::cool2:

ninonka suuuuper. Ja bym już bety nie robiła. A usg mojegomłodszego synka miałam już tydzień po nienadejściu @

Ja dokładnie tak samo;-)

Beti1975,jakie przepisy dawałaś????Ja tez chce!!!!!Długo mnie nie było,wiec nie moge odszukac,a jesli dawałas na priwa to ja tez chce!!!!Uwielbiam wypróbowywać nowe przepisy!!!!

reklama
ninonka, agadaria bardzo wam dziękuję :*:*
To fakt... nic mi sie nie chce, mam mega doła i nawet o staraniach nie myślę ;-(
Chciałabym aby już to się skończyło mimo że zaczeło sie w zeszłą sobotę i niby niedawno ale już mam dosyć :-(

Dziewczyny! potrzebuję waszej rady! właśnie zrobiłam test owulacyjny..wyszedł pozytywny! no i teraz mam problem :-(kiedy przytulać sie z moim M, żeby były tego efekty? wczoraj się przytulaliśmy...więc dobrze chyba byłoby odczekać..ale czy jutro nie będzie już za późno? poradźcie coś!

ahenkoka jak byś nie zrobiła bedzie ok:tak:
jeżeli zrobisz dzień przerwy to nic sie nie stanie bo plemniczki mogą zyć w kobiecie do 5dni. A jeżeli dziś też sie bedziecie tulić to też nic sie złego nie stanie bo plemnikom wystarczy jeden dzień na regeneracje :-) Tak wiec nie martw się, nie denerwój i nie myśl o tym tylko tulcie się kiedy macie na to ochotę! ;-)
Powodzenia!

Hmmm, według jedengo internetowego kalkulatora wychodzi mi 29 września, a według innego na 30 września i jeszcze wg innego na 1 października termin, a Ciekawe na kiedy Pani doktor mi wyznaczy termin... :confused:

Syneczki2 i agadaria macie kurcze racje, przcież w sumie 2 test jest z coraz mocniejszymi kreseczkami, to szkoda iść na tę BETE. Jutro zadzwonie do mojej Pani Gin. i się umówie tak jakoś na 27-28 to będzie akurat tak tydzień po spodziewanej @.

Kinga85
będzie dobrze :-)

shenkoka dzieki kochana! A co do przytulanek to zawsze będzie dobrze, aby było przyjemnie

bliska jak test??????????????????????????????????????????????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ninonka to koniecznie nam sie pochwal na kiedy bedziesz miała termin po badaniu lekarskim :tak: buźka
shenkoka nie ma za co i pamietaj że najlepiej sie wyluzować :tak: bo sie tą dezorientacją i nerwami zablokujesz i bedzie zonk. Buźka :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry