• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam witam

U mnie humorek w miare, lepiej niż wczoraj. Nawet dom wysprzątałam hehe.
Męża mam cały tydzień w domu wiecie co to znaczy?:-D:-p

miłego dzionka dziewczyny kochane:* :-)

reklama
buziaki Beti - :-) Ja właśnie skonczyłam pieczenie podwójnej porcji ciasteczek - czuję się jak fabryka, pieke praktycznie co drugi dzień i tylko ciągle słyszę że mało :-D:-D:-D

kaira - nie ma za co Słońce:blink: czekamy tu na Ciebie Kochana :tak::tak::tak:

syneczki2 no masakra z tymi chorobami:no: zdrówka wam życzę, my też powoli dochodzimy do siebie. A jak z tym twoim cyklem w końcu? dostałaś @@:confused:
kaira24 BARDZO MI PRZYKRO:-( aż serce boli... Tulę mocno

witam witam

U mnie humorek w miare, lepiej niż wczoraj. Nawet dom wysprzątałam hehe.
Męża mam cały tydzień w domu wiecie co to znaczy?:-D:-p

miłego dzionka dziewczyny kochane:* :-)
No to widze, że humorek dopisuje i wszystko na dobrej drodze, to jak mąż w domciu to przytulanka w zasęgu reki :rofl2: powodzenia :-)

buziaki Beti - :-) Ja właśnie skonczyłam pieczenie podwójnej porcji ciasteczek - czuję się jak fabryka, pieke praktycznie co drugi dzień i tylko ciągle słyszę że mało :-D:-D:-D

kaira - nie ma za co Słońce:blink: czekamy tu na Ciebie Kochana :tak::tak::tak:
A co do cisteczek z przepisu Beti to zgadzam się z Twoim postem, krzycza mał mało mało...!!!!! hehehe u mnie to samo :-)

ninonka - to Twoja dzidzia załapuje się na znak zodiaku Waga.

syneczki2 - medycyna, prawo - wow, wow, a ja pani filolog jestem. Z siusianiem już jest ok, na szczęście. Chyba to było delikatne przeziębionko pęcherza, bo miałam też strasznie zimne nogi - zresztą akurat to mi zostało, już z tydzień tak jest. Do @ 2 dni więc zobaczymy ale na cud nie liczę skoro poprzednią @ spędziłam w łóżku z tempką 39st. Pewnie się wszystko poprzestawiało. :tak:

kinga - super że humorek już lepiej, ale się będzie działo działo skoro mężuś w domu :-D:-D:-D

Wiecie co, już od jakiegoś czasu moi sąsiedzi którzy mieszkają nademną i którzy nie raz mieli do czynienia z prawem przeginają pałe (sorry za wyrażenie).
Więc tak mieszka tam mąż i żona którzy maja jedną córkę w wieku 20 lat, córka ma już 2 dzieci (jedno po drugim) jedno dziecko ma 4 a drugie 5 lat jakoś tak. Razem z nimi mieszka 24 letni tatuś tych dwóch chłopców (bez ślubu nobo jak to przecież z opieki by wtedy zapomogi nie dostała jako samotna matka) i.... przegina z muzyką. PATOLOGIA PEŁNA U NICH NORMALNIE.
Mąż mój jak waraca z pracy z nocki to nie może pospać dłużej jak do 10:00, a jak na nią idzie to nie ma szans aby się popołudniu na 2 godziny położył. A ja pisząc prace dyplomową nie mam możliwości skupić się nad jej pisaniem. Szok mówie Wam! Byli zarówno przezemnie upominani, przez moich rodziców i nic, "NIE PO TO MAMY GŁOŚNIKI ABY ICH NIE UŻYWAĆ" no zgodze się używajcie sobie ich, ale tak żebym ja nie musiała słuchać tego samego co wy. I jeszcze te upierdliwe basy, a to muzyka nie jakaś z radia Zet czy coś tylko rozrywacz mózgu.
I co z tego policja była raz drugi trzeci i nic, dzielnicowy miał przyjśc, nie przyszedł.
Mówie Wam dziewczny masakra, nawet teraz puszcza. Ja jak chcem się nad czymś skupić wychodze na drugi koniec budynku do pokoju rodzoców jak są w pracy i tam dopiero zbieram myśli.

POMÓŹCIE CO JA MAM ZROBIĆ, JAK NIC NIE SKUTKUJE??? TYM SAMYM SIĘ ODWDZIĘCZAĆ??? BO Z MĘŻEM MAMY SPRZĘT ŻE NAWET W SYLWESTRA DZIAŁAŁ TYLKO NA POŁOWIE SWOICH MOŻLIWOŚCI. NO ALE PRZECIEŻ NIE BĘDĘ Z SIEBIE ROBIŁA TAK SAMO PIEPSZNIĘTEGO CZŁOWIEKA JAKIMI ONI SĄ. A POLICJA MA W NOSIE.
A CHA I WIEM ŻE TEN GOŚCIU MA KURATORA TEN TATUŚ TYCH 2 CHŁOPCÓW, CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚC NA DONOŚ DO KURATORIUM???

ninonka i meggief oj dzieje się już dzieje i jeszcze do niedzieli mam go wypoczętego tylko dla siebie hehe :-D

ninonka co do sąsiadów to ja bym zgłosiła na policję, opowiesz im i oni powiini się tym już zająć. Na pewno dadzą im ostrzeżenie :angry: co za ludzie.....:no::eek:
3maj się kochana i daj znać co i jak..

Witam..

Po długiej przerie znów tutaj zawitałam.. w Ubiegły czwartek lub piątek miała pojawić się @.. ale się nie pojawiła... pojechałam dziś do lekarza, ale nic mi nie mógł powiedzieć, bo za wcześnie (mam przjść za tydzień).. jutro rano zrobie test.. i zobaczymy co z tego wyjdzie..

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry