Nektarynka
Fanka BB :)
Kurczak teścior wyszedł negatywny @ juz 6 dni nie ma.. piersi bolą.. pozostaje czekać na kolejną wizyte u gina.. oj do 27.01 tak długo jeszcze
PS zycze wszystkim milego dnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochanie,nałóg to mało powiedziane!!!!Ja jak siedziałam z corcia tearz jak chorowała,i nie miałam dostepu do kompa(bo albo bajki albo gierki na kompie)to juz szału dostawałamKochane ja ide coś mojemu M. zrobić na późną kolacje, bo zaraz z pracy wraca. I kłade się do spać bo padam z nóg :-(
Do jutra!!!!!!!!!

To tak jak u mnie...Ostatni dzień @,niech mnie głowa tylko przestanie boleć.Ja również pozdrawiamcześć dziewczyny!
dziś 4 dc...już niedługo wredna @ odejdzie i zaczynamy staranka...w tym cyklu bez stresu i ciśnienia. Po prostu zawsze i wszędzie jak tylko będziemy mieć chęć...
pozdrawiam staraczki "stare" i nowe))
Nie ma jak takie pozytywne nastawienie ;-) Trzymam kciuki
elfa,ode mnie również owocnych staranek;-)elfa wiec jestescie w gotowości:-) owocnych starań;-)
karo85 i takie podejscie mi sie podobapowodzenia
spokojnej nocy dziewczuski![]()

maggie_f,ja również życze wszystkim miłego dnia;-)U na sdzis posypało śniegiemWitam z rana i życzę Miłego Dzionka :-)

mało,ale u nas to i tak szok!!!!Tak bym se poszła na sanki,tylko musiało mocniej sypnąćHey Dziewczynki
Mimo fatalnej pogody zycze udanego dzionka...Co do forum faktycznie uzalenia hihi mialam to samo w 1 ciazy tyle ze zaczelam wchodzic bo mialam problemy i na inne...Tutaj juz nie jestem staraczka a nie moge od Was sie odciac tylko czekam na kolejne fasolki, czuje ze to bedzie rok fasolek...w grudniu juz sie troche posypalo i w styczniu tez
...
Mnie za to cos bierzeobudzilam sie z b. bolacym gardlem, z nosa sie leje, zimno...zrobilam sobie w pracy owocowa herbatke a w domu jak wroce bede sie kurowac tylko jak znacie domowe sposoby ? Ninonka Ty ostatnio tez chorowalas??
Kurczak teścior wyszedł negatywny @ juz 6 dni nie ma.. piersi bolą.. pozostaje czekać na kolejną wizyte u gina.. oj do 27.01 tak długo jeszcze
Mam nadzieje,ze sie posypia nastepne;-)
i to niezle w weekend lezalam plackiem z goraczka 39,w poniedzialek bylam u lekarza i antybiotyk bo angina wszystko zaszlo ropa
Wsumie akurat wzielam ostatnie tabletki clo w niedziele i teraz wypadaloby sie starac,niewiem lekarka mowila zeby lepiej odlozyc staranka ,z drugiej strony czytalam na temat brania tego antybiotyku penicylina i ze wsumie jest bezpieczna cyt:jeśli chodzi o leki przyjmowane w trakcie starań, to czytałam kiedyś pewien artykuł, w którym dowodzono, że wszystkie specyfiki niedozwolone w ciąży, a przyjmowane przed momentem samego zagnieżdźenia (a więc przybliżony termin @), nie mają wpływu na rozwój dziecka, mogą natomiast (ale nie musza) spowodować, że dzidziuś się nie zagnieździ, albo dojdzie do wczesnego poronienia

Podobno nie jest juz to aktualne "jesc za dwoje" hehe i jakby tak bylo to zaraz bede toczaca sie kula a ciaze musze ukrywac jeszcze z 4 tygodnie rowne) a juz wygladam jak w 5 tyg brzuch mi wywalilo, M sie cieszy ze mam brzuszek a ja mu ze to niemozliwe bo 9 tydzien leci dopiero i to jakis zasiedzialy tluszczyk chyba bo na wadze jestem 65 caly czas przy 164 to nieciekawie :-)

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)