• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kurczak teścior wyszedł negatywny @ juz 6 dni nie ma.. piersi bolą.. pozostaje czekać na kolejną wizyte u gina.. oj do 27.01 tak długo jeszcze

PS zycze wszystkim milego dnia

reklama
Kochane ja ide coś mojemu M. zrobić na późną kolacje, bo zaraz z pracy wraca. I kłade się do spać bo padam z nóg :-(
Do jutra!!!!!!!!!
Kochanie,nałóg to mało powiedziane!!!!Ja jak siedziałam z corcia tearz jak chorowała,i nie miałam dostepu do kompa(bo albo bajki albo gierki na kompie)to juz szału dostawałam:eek:
A teraz jak jest w przedszkolu to juz mój spokój powrócił...

Ninonka,a jak mąż zareagował?Był z Tobą przy robieniu testu?
Wybacz,ale nie było mnie długo,a tyle stron inie chce mi sie szukac,a bardzo mnie to ciekawi...A tak na marginesie-Ty sliczna babka jestes...Strasznie sie ciesze,ze Ci sie udało Słońce:*******

cześć dziewczyny!
dziś 4 dc...już niedługo wredna @ odejdzie i zaczynamy staranka...:) w tym cyklu bez stresu i ciśnienia. Po prostu zawsze i wszędzie jak tylko będziemy mieć chęć...

pozdrawiam staraczki "stare" i nowe:)))
To tak jak u mnie...Ostatni dzień @,niech mnie głowa tylko przestanie boleć.Ja również pozdrawiam;)

Nie ma jak takie pozytywne nastawienie ;-) Trzymam kciuki

elfa wiec jestescie w gotowości:-) owocnych starań;-)
karo85 i takie podejscie mi sie podoba:tak: powodzenia

spokojnej nocy dziewczuski:happy:
elfa,ode mnie również owocnych staranek;-)
Kinga85,Filipek jest przesłdki,oglądałam w Twojej galerii.Chciałam dodać wpis,ale coś mi komp świruje:crazy:

Witam z rana i życzę Miłego Dzionka :-)
maggie_f,ja również życze wszystkim miłego dnia;-)U na sdzis posypało śniegiem:szok::szok::szok:mało,ale u nas to i tak szok!!!!Tak bym se poszła na sanki,tylko musiało mocniej sypnąć

Hey Dziewczynki :)

Mimo fatalnej pogody zycze udanego dzionka :)...Co do forum faktycznie uzalenia hihi mialam to samo w 1 ciazy tyle ze zaczelam wchodzic bo mialam problemy i na inne...Tutaj juz nie jestem staraczka a nie moge od Was sie odciac tylko czekam na kolejne fasolki, czuje ze to bedzie rok fasolek...w grudniu juz sie troche posypalo i w styczniu tez :)...

Mnie za to cos bierze :( obudzilam sie z b. bolacym gardlem, z nosa sie leje, zimno...zrobilam sobie w pracy owocowa herbatke a w domu jak wroce bede sie kurowac tylko jak znacie domowe sposoby ? Ninonka Ty ostatnio tez chorowalas??

Kroptusia,ja brałam (w 4m-cu)osscillococinum,pyrosal,rutinoscorbin i wit.c,ale katar i tak bedzie trwał tydzien.Wazne bys(w miare mozliwosci)siedziala w domu,zeby nie przerodzilo sie w coś gorszego.Zdrówka kochana!!!!!

Kurczak teścior wyszedł negatywny @ juz 6 dni nie ma.. piersi bolą.. pozostaje czekać na kolejną wizyte u gina.. oj do 27.01 tak długo jeszcze

Wierze Ci Słońce,ze kazdy dzis czekania to męka...Ale bedzie dobrze,musi być dobrze!!!!I Tobie również miłego dnia;-)

A u mnie narazie ok,mała w przedszkolu,mąż w domciu juz trzeci dzień,wiec pomaga mi w sprawach urzedowych(jakos tak nazbierało sie nam w styczniu bieganiny).

Miłego dnia dziewczynki!!!!!!!Oby dzis duzo uśmiechu było!!!!

Ostatnia edycja:
:-)Ninonka gratuluje ,ale sie ciesze:-) .Wkoncu jakies fasolki bo ostatnio bylo cicho:tak:Mam nadzieje,ze sie posypia nastepne;-)

Co do rutinoskorbin ja slyszalam ,ze w ciazy sie niebierze.A w poczatkach ciazy najlepiej leczyc sie sposobami domowymi,lub najlepiej isc do lekarza .

Co do choroby mnie tez wzielo:baffled:i to niezle w weekend lezalam plackiem z goraczka 39,w poniedzialek bylam u lekarza i antybiotyk bo angina wszystko zaszlo ropa:no:Wsumie akurat wzielam ostatnie tabletki clo w niedziele i teraz wypadaloby sie starac,niewiem lekarka mowila zeby lepiej odlozyc staranka ,z drugiej strony czytalam na temat brania tego antybiotyku penicylina i ze wsumie jest bezpieczna cyt:jeśli chodzi o leki przyjmowane w trakcie starań, to czytałam kiedyś pewien artykuł, w którym dowodzono, że wszystkie specyfiki niedozwolone w ciąży, a przyjmowane przed momentem samego zagnieżdźenia (a więc przybliżony termin @), nie mają wpływu na rozwój dziecka, mogą natomiast (ale nie musza) spowodować, że dzidziuś się nie zagnieździ, albo dojdzie do wczesnego poronienia
ysz.gif
..zatem wszystko w rękach losu..i rzeczywiście zawsze lepiej przyjąć lek, który można brać w ewentualnej ciąży..,a ta penicylina wsumie jest antybiotyiem z takiej grupy,ze jest tez podawana w ciazy.

Takze,zobacze co jutro mi na to gin powie,ide sie z innym skonsultowac.Moja lekarka prawie parsnela smiechem jak jej powiedzialam ,ze ten lekarz zwala moje bez owocne starania na palenie papierosow.

Nasze forum jako nalog u mnie tez jest,np teraz zamiast robic z dzieckiem laurki dla babc to ja tu siedze:-p

Pozdrawiam was i zycze milego dzionka

;-)Bedzie dobrze jak nie tym razem to następnym:-)
Napisał maggie_f
Witam z rana i życzę Miłego Dzionka :biggrin2:
tobie również:)

agadaria - Wszystkiego Naj Naj Naj z Okazji Imieninek - dużo Zdrówka i owoconych staranek. Buziaki Kochana :-):-):-)

kaira - cześć słoneczko ;-):-) super że zaglądasz do nas :tak:

Podobno nie jest juz to aktualne "jesc za dwoje" hehe i jakby tak bylo to zaraz bede toczaca sie kula a ciaze musze ukrywac jeszcze z 4 tygodnie rowne :)) a juz wygladam jak w 5 tyg brzuch mi wywalilo, M sie cieszy ze mam brzuszek a ja mu ze to niemozliwe bo 9 tydzien leci dopiero i to jakis zasiedzialy tluszczyk chyba bo na wadze jestem 65 caly czas przy 164 to nieciekawie :-)

Powiedziała bym raczej "jeść DLA dwoje":happy:

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)

Kobieto trochę optymizmu i się uda.
A co do objawów - NIE WYSZUKUJ ICH! PO PROSTU CZEKAJ!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry