Dziś tak z nudów zrobiłam test (został mi nowy to przecież go nie wyrzuce) i kreseczka sporo mocniejsza niż ta z przed 2 dni. Niżej zamieściłam zdjęcie wszystkich 3 testów :-)
Hihi mialam to samo...Mc temu zaopatrzylam sie po promocji w 17 testow owu i gratis 3 ciazowe, do tego kupilam 3 roznych firm bo wydawalo mi sie sa zafalszowane i mam tak samo podpisane jak Ty....Zawalaja mi szafke

a ostatni jaki zrobilam po dniu @ bo mi sie ostal oczywiscie to wyszla bordowa strasznie krecha o wiele wiele mocniejsza od kontrolnej

nie bylo porownania do 1 ktora byla cieniem

)...Ja bylam na usg na 4 dzien po spodziewanej @ chyba w pn a @ miala przyjsc w czwartek i byla kruszyka tyle ze bez serduszka wiec sie nic nie dowiedzialam...Jestes w tym samym momencie co ja

)) a popatrz jak leci czas ja dzis juz na 2 wizyte do gina i zobacze serduszko bo leci 9 tydzien

) Poki co bez wiekszych sensacji (kibelkowych...dzieki Bogu by sie nie odkryc w pracy) jedynie troche piersi, skurcze brzucha, czasem zamuli, zemdli (policzyc na palcach reki jednej od poczatku)...jedyne co to sennosc masakryczna jedna sobote spalam od 13-18 po czym o 21 poszlam dalej, wiecz. sie kladlam 1-2 w nocy tearz max po 21 i to wsio nawet do wc czesto nie latam

)....Aaaa humorki i zmiany nastrojow przeczulenie-rozdraznienie wszystko mnie wkk.... wiec w sumie non top placze tak jak plakalam jak dostawalam @ .. zamiast sie glupia cieszyc ciagle rycze i M obrywa non top ze albo cos robi to sie czepiam jak tego nie robi tez wiec mowi ze chyba woli siedziec w pracy

az mi przejdzie, nie mozna ze mna pogadac i ciagle spie hihihi....Ciagle slucha brzuszka i czeka az drgnie rozmiarowo