• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

.
Kinga85,Filipek jest przesłdki,oglądałam w Twojej galerii.Chciałam dodać wpis,ale coś mi komp świruje:crazy:!
bardzo mi miło agadaria dziekuję:tak: komentarze mile widziane Of course;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA Z OKAZJI IMIENIN:happy:

nektarynka nie trać nadziei :happy: wytrwałości życzę. A jak nie teraz to w nastepnym cyklu sie może udać:tak:

Miłego dnia

reklama
Hej laski :tak: ja dziś ciężki poranek miałam, w sensie że nie chciało mi się wstawać ;-)
Mąż poszedł do pracy na 14:00 a ja odrazu do Was :-)
Dziś tak z nudów zrobiłam test (został mi nowy to przecież go nie wyrzuce) i kreseczka sporo mocniejsza niż ta z przed 2 dni. Niżej zamieściłam zdjęcie wszystkich 3 testów :-)
Myślicie że tak 2-3 lutego jak pójde do GIN. to mi już coś pokarze na USG???

A to moje 3 testy, jeden z 16 stycznia 4-5 dni przed spodziewaną @, drugi z 19 stycznia 1-2 dni przed spodziewaną @ i dzisiejszy w dniu 21 stycznia już dwie II jak nic :-)
Kliknij aby powiększyć!

Masz rację ninonka..nałóg to mało powiedziane..odkad siedze sobie w domku na L4 to zagladam tu co chwila..

hehe ja jak tylko mąż poszedł do pracy to zaraz na BB do Was wskakuje, ale kurcze musze trochę przystopować, bo ciąg dalszy mojej pracy licencjackiej na mnie czeka z otwartymi ramionami....:no::no::no:

:-) niech rosną a potem pękają.
ninonka - forum rzeczywiście uzależnia i wciąga
Wciąga, ale mam nadzieje, że ten nałóg nie jest aż tak szkodliwy jak conajmniej palenie... ;-)

Hey Dziewczynki :)

Mnie za to cos bierze :( obudzilam sie z b. bolacym gardlem, z nosa sie leje, zimno...zrobilam sobie w pracy owocowa herbatke a w domu jak wroce bede sie kurowac tylko jak znacie domowe sposoby ? Ninonka Ty ostatnio tez chorowalas??

No to widze, że Ciebie też dopada choróbsko, tż byłam i jestem w dalszym ciągu mocno niewyraźna :wściekła/y: to taka pora, ja to już dziś się ciut lepiej czuje i lecze się właśnie domowymi sposobami, herbatka, cytryna, sok malinowy, syrop z cebuli itp, ale katar dalej mnie męczy...:wściekła/y:
A co do mojego M. to on sam kupił mi chyba z 10 testów w sumie licząc i za każdym razem pytał no zrobisz, kiedy już coś wyjdzie itp Czyli miałam tysiąc pytań do....:rofl2: Jak zobaczył 1 test, w sumie zarówno ja jak i on nie wierzyliśmy do końca, drugo już pokazał, że to musi być jednak to, a dzisiejszy to już wogóle.
Mój M. bardzo się cieszył, że wkońcu udało się i powiedział do mnie tak: "szkoda że tak długo jeszcze trzeba czekać..." :crazy: - a ja w śmiech...!:-D:-D:-D
Dzieki kochana, ale Ty też może byś pokazała troszkę swoich fotek ;-) Pozdrawiam Cię ciplutko i życze szybiego zdrowienia! POWODZENIA przedewszystkim w starankcha - Tobie też sie uda zobaczysz :-)

:-)Ninonka gratuluje ,ale sie ciesze:-) .Wkoncu jakies fasolki bo ostatnio bylo cicho:tak:Mam nadzieje,ze sie posypia nastepne;-)

Co do rutinoskorbin ja slyszalam ,ze w ciazy sie niebierze.A w poczatkach ciazy najlepiej leczyc sie sposobami domowymi,lub najlepiej isc do lekarza .

Co do choroby mnie tez wzielo:baffled:i to niezle...

To fakt że sypały się fasolki, ale ostatnio było cicho. Teraz czekam na następne dziewczyny... :-):-):-)
Ja też tak słyszałam o RUTINOSCORBINIE i dlatego zrezygnowałam z niego, ale ostatnie 2 tabletki jego wziełam w sobote czyli jeszcze 2 dni przed spodziewaną @. Zdrówka kochana to teraz z tego co czytam to wiele nas dopadło choróbsko... a zazdroszcze tym co są zdrowe bo ja mam już dość tego ciągle zatkanego nosa...
:wściekła/y:

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)
Witaj kochana, ja już nie jestem staraczką, ale witam Cie tu jako stała bywalczyni tego wątku. Napewno uda Ci się z nasza pomocą i radami :-)

M wczoraj powiedział, ze mam ładne kształtne kobiece udka:szok:
A ja chciałam zacząć ćwiczyć, bo mi zdaje się, ze są za duże:eek:
To lepiej ich nie ruszaj, skoro mu się podobają, wkońcu to masz się swojemu M. podobać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś tak z nudów zrobiłam test (został mi nowy to przecież go nie wyrzuce) i kreseczka sporo mocniejsza niż ta z przed 2 dni. Niżej zamieściłam zdjęcie wszystkich 3 testów :-)

Hihi mialam to samo...Mc temu zaopatrzylam sie po promocji w 17 testow owu i gratis 3 ciazowe, do tego kupilam 3 roznych firm bo wydawalo mi sie sa zafalszowane i mam tak samo podpisane jak Ty....Zawalaja mi szafke :szok: a ostatni jaki zrobilam po dniu @ bo mi sie ostal oczywiscie to wyszla bordowa strasznie krecha o wiele wiele mocniejsza od kontrolnej :) nie bylo porownania do 1 ktora byla cieniem :))...Ja bylam na usg na 4 dzien po spodziewanej @ chyba w pn a @ miala przyjsc w czwartek i byla kruszyka tyle ze bez serduszka wiec sie nic nie dowiedzialam...Jestes w tym samym momencie co ja :))) a popatrz jak leci czas ja dzis juz na 2 wizyte do gina i zobacze serduszko bo leci 9 tydzien :)) Poki co bez wiekszych sensacji (kibelkowych...dzieki Bogu by sie nie odkryc w pracy) jedynie troche piersi, skurcze brzucha, czasem zamuli, zemdli (policzyc na palcach reki jednej od poczatku)...jedyne co to sennosc masakryczna jedna sobote spalam od 13-18 po czym o 21 poszlam dalej, wiecz. sie kladlam 1-2 w nocy tearz max po 21 i to wsio nawet do wc czesto nie latam :))....Aaaa humorki i zmiany nastrojow przeczulenie-rozdraznienie wszystko mnie wkk.... wiec w sumie non top placze tak jak plakalam jak dostawalam @ .. zamiast sie glupia cieszyc ciagle rycze i M obrywa non top ze albo cos robi to sie czepiam jak tego nie robi tez wiec mowi ze chyba woli siedziec w pracy :wściekła/y: az mi przejdzie, nie mozna ze mna pogadac i ciagle spie hihihi....Ciagle slucha brzuszka i czeka az drgnie rozmiarowo :)

Ninonka widziałam teściki :-) superaśno!!! Jej jakie to cudowne uczucie widzieć te dwie kreseczki prawda..?:tak::tak: Ja swój tescik po pierwszej ciązy nadal mam jakoś nie mogę go wyrzucić to jedno z pamiątek po mojej dzidzi:tak: Jeszcze raz Gratulacje!!!

reklama
dziewczynki pomożcie!!!!

odebrałam wyniki badań na toksoplazmozę
przeciwciał IgG nie wykryto
przeciwciał IgM nie wykryto
IgG większe lub równe 15 IU/ml wynik dodatni
czy wy coś z tego rozumiecie bo ja już chyba całe google obszukałam i nie wiem w końcu nic

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry