Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kroptusia odpoczywaj dużo! JA dzis wstałam z bólem głowy i chyba pójde jeszcze się przespać, dobrze że mam chwile dla siebie. jeszcze trzy dni do @... robic teścik?Ja tez zazdroscilam...ile to wzruszen na wiadomosci o fasolkach, ciazach wokol mnie i powodzeniach dziewczyn co staraly sie moze pare cykli a ja nic i nic i tak wyczekane prawie 3 latka wlasnie na to co mi zazdroscisz cale 33 cykle wiec teraz sie tak ciesze i hucham i dmucham...tez sie doczekasz tego momentu....w koncu kazda z Was zajdzie w ciaze, jedna po drugiej, inne szybciej drugie pozniej...Jak ja juz nie wierzylam ze mi sie uda, a M powiedzieli ze przez infekcje z dziecinstwa nie bedzie mial dzieci.....ale sie udalo :-) i dzieciatko rosnie jak byk![]()
...a u lekarza byłaś? spokojnie nerwy nie wpłyną dobrze na twój organizm...;-)ja juz mam dosc dziewczyny okresu ciagle brak,duphaston chyba nie dziala,testy negatywnedzisiaj juz mnie bierze na placz tak bym chciala by @ przyszla i bysmy zaczli staranka na nowo,a tak klapa,ciagle tylko czekam,czekam i czekam
(
..może spróbuj zrobic test z krwi w labolatorium, on jest pewniejszy!!byla w zeszla srode i dal mi duphaston i powiedzial ze powinnam dostac@ tak za dwa,trzy dni,dzisiaj 6 dzien brania,a jak nie to czekac tydzien po odstawieniu bo nie wykluczyl ciazy ale dzisiaj nie wytrzymalam,zrobilam test i jedna krecha czyli to napewno nie ciaza,boje sie co to moze byc,@ mialam miec 2 stycznia
Justys spoko na pewno wszystko bedzie w porządkuchyba tak zrobie,ja juz nie wiem co myslec co robic juz nie mam nadzieji,ze to fasolka,doła chwycilam,mogla by juz przyjsc ta okropna @@@
. Myśl pozytywnie bo to naprawde działa!!! i @ bedzie i fasolka tez.