• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ja juz mam dosc dziewczyny okresu ciagle brak,duphaston chyba nie dziala,testy negatywne:(dzisiaj juz mnie bierze na placz tak bym chciala by @ przyszla i bysmy zaczli staranka na nowo,a tak klapa,ciagle tylko czekam,czekam i czekam:((

reklama
Kroptusiu a ty sie lecz,dzidzia najwazniejsza wiem łatwo sie mowi gdy nowa praca ale ja bym wybrala L-4 i domowe sposoby na chorobe niz pozniej zalowac gdyby cos bylo nie tak

Czesc dziewczyny!
Ja tez zazdroscilam...ile to wzruszen na wiadomosci o fasolkach, ciazach wokol mnie i powodzeniach dziewczyn co staraly sie moze pare cykli a ja nic i nic i tak wyczekane prawie 3 latka wlasnie na to co mi zazdroscisz cale 33 cykle wiec teraz sie tak ciesze i hucham i dmucham...tez sie doczekasz tego momentu....w koncu kazda z Was zajdzie w ciaze, jedna po drugiej, inne szybciej drugie pozniej...Jak ja juz nie wierzylam ze mi sie uda, a M powiedzieli ze przez infekcje z dziecinstwa nie bedzie mial dzieci.....ale sie udalo :-) i dzieciatko rosnie jak byk :)
Kroptusia odpoczywaj dużo! JA dzis wstałam z bólem głowy i chyba pójde jeszcze się przespać, dobrze że mam chwile dla siebie. jeszcze trzy dni do @... robic teścik?

byla w zeszla srode i dal mi duphaston i powiedzial ze powinnam dostac@ tak za dwa,trzy dni,dzisiaj 6 dzien brania,a jak nie to czekac tydzien po odstawieniu bo nie wykluczyl ciazy ale dzisiaj nie wytrzymalam,zrobilam test i jedna krecha czyli to napewno nie ciaza,boje sie co to moze byc,@ mialam miec 2 stycznia

byla w zeszla srode i dal mi duphaston i powiedzial ze powinnam dostac@ tak za dwa,trzy dni,dzisiaj 6 dzien brania,a jak nie to czekac tydzien po odstawieniu bo nie wykluczyl ciazy ale dzisiaj nie wytrzymalam,zrobilam test i jedna krecha czyli to napewno nie ciaza,boje sie co to moze byc,@ mialam miec 2 stycznia
..może spróbuj zrobic test z krwi w labolatorium, on jest pewniejszy!!

reklama
No jutro juz pojde na zwolnienie do pn wlacznie sie podkuruje, lezenie w lozku nie za bradzo bo cora tez chora :-( i dzis m.in musze isc z nia do przychodni do lekarza znow chorobska i zarazki ale coz mus to mus potem sie nia zajac w domu i dopiero kolo siebie....Narazie lecze sie na domowo tylko wit C i rutinoscorbin czosnek mleko miod, czosnek w nosie nosze, cytryna poki co nic lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry