• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No jutro juz pojde na zwolnienie do pn wlacznie sie podkuruje, lezenie w lozku nie za bradzo bo cora tez chora :-( i dzis m.in musze isc z nia do przychodni do lekarza znow chorobska i zarazki ale coz mus to mus potem sie nia zajac w domu i dopiero kolo siebie....Narazie lecze sie na domowo tylko wit C i rutinoscorbin czosnek mleko miod, czosnek w nosie nosze, cytryna poki co nic lepiej

Juz to pisalam ale napiesze jeszcze raz ,ze rutinoscorbin niepowinno sie stosowac w ciazy.Moze zadzwon do lekarza i zapytaj co ci powie na ten temat.Wiem jak mnie na innym forum dziewczyny pisaly wlasnie ze sie niebierze zwlaszcza w pierwszych tyg ciazy.

Justys moze taki nastroj bo @ nadchodzi i hormonki szaleja??Czego ci zycze:tak:

Babcia wziela malego na spacerek,a ja smigam do ginka.

Pozdrawiam was i zycze milego dnia

Juz to pisalam ale napiesze jeszcze raz ,ze rutinoscorbin niepowinno sie stosowac w ciazy.Moze zadzwon do lekarza i zapytaj co ci powie na ten temat.Wiem jak mnie na innym forum dziewczyny pisaly wlasnie ze sie niebierze zwlaszcza w pierwszych tyg ciazy.

No wlasnie mi lekarz powiedzial by go brac i wit C i nic poza tym spokojnie nie zaszkodzi, prowadzil moja poprzednia ciaze, tez bylam chora i bralam i bylo ok wiec nie rozumiem :(

Ello..ja się chciałam tylko przywitać..kolejny dzień L4 :-(, ale to mam nadzieję już końcówka..heheh tak się naczytałam forum wieczorem przed snem, ze dziś śniły mi się testy..na wszystko i całą noc..masakra...muszę się wyluzować :szok:

Miłego dzionka:-)

No jutro juz pojde na zwolnienie do pn wlacznie sie podkuruje, lezenie w lozku nie za bradzo bo cora tez chora :-( i dzis m.in musze isc z nia do przychodni do lekarza znow chorobska i zarazki ale coz mus to mus potem sie nia zajac w domu i dopiero kolo siebie....Narazie lecze sie na domowo tylko wit C i rutinoscorbin czosnek mleko miod, czosnek w nosie nosze, cytryna poki co nic lepiej
z tego co wiem to rutinoscorbin mozna stosowac cala ciaze,a zwlaszcza jesli jest w okresie jesienno-zimowym,moja kuzynka stosowala i wszystko u niej bylo ok,maly Kacperek ma juz 8 miesiecy:)

Shenkoka

Ginekolog Katowice-dr Krzysztof Wilk-prywatna strona o tematyce ginekologicznej

chodze do gina z tej stronki, tam znajdziesz adres i teleon

Wielkie dzięki za info..a słyszałaś coś o specjalistach z kliniki w piotrowicach? podaje link do strony Łubinowa 3 :: bezpłatne porody w luksusowych warunkach :: prowadzenie ciąży :: kameralne porody ....
i wiem, że jeszcze za wcześnie, ale myślalaś gdzie chciałabys rodzić? bo mnie się własnie ta klinika podoba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry