• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Kochane moje!
Jutro idę do lekarza. Trzymajcie kciuki! Nie liczę na wiadomości o fasolce ale żeby chociaż było wszystko w porządku. Żebym nie musiała się długo leczyć. Buziaki! Miłego wieczoru! ;-)

Kasiulek..na pewno wszystko będzie w porządku! głowa do góry!!! ja cimam za ciebie mocno mocno! i daj znać co Ci tam powiedział :tak:

reklama
powiem tylko: ZAZDROSZCZĘ CI JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!!! ale cieszę sie tez razem z Tobą :-)

Ja tez zazdroscilam...ile to wzruszen na wiadomosci o fasolkach, ciazach wokol mnie i powodzeniach dziewczyn co staraly sie moze pare cykli a ja nic i nic i tak wyczekane prawie 3 latka wlasnie na to co mi zazdroscisz cale 33 cykle wiec teraz sie tak ciesze i hucham i dmucham...tez sie doczekasz tego momentu....w koncu kazda z Was zajdzie w ciaze, jedna po drugiej, inne szybciej drugie pozniej...Jak ja juz nie wierzylam ze mi sie uda, a M powiedzieli ze przez infekcje z dziecinstwa nie bedzie mial dzieci.....ale sie udalo :-) i dzieciatko rosnie jak byk :)

Dziewczyny a ja juz po stresie :))

Wlasnie wrocilam od gina i jak padam o 21 codzien nie moge spac :) Z mojej malej kropeczki (lepek od szpilki 3 tyg temu doslownie) dzis widzialam czlowieczka....ruszal nozkami i raczkami, wiercil sie strasznie, nie mozna go bylo zmierzyc...serducho super bije wymiary wg gina super hiper...3 tyg temu czarna mini kropeczka a dzis...2 cm :-) moj kochany wielkoludek ... normalnie tak mi go gin demonstrowal ze nie moglam sie napatrzec jak macha raczka i jak strasznie urosl :szok: tylko 3 tyg...Wyniki super...w zwiazku z tym nie musze robic kolejnych za miesiac....Tylko to przeziebienie mam uwazac bo glupi katar moze dac sie we znaki o goraczce nie mowie wiec do 12 tyg lepiej nic nie miec,...dzis mleczko, miod, czosnek do nosa i cytrynka, woda z sola badz woda utleniona :))
bardzo sie ciesze Kroptusiu;),ze wszystko ok:)napewno juz jestes spokojniesza,a to najlepiej wplywa na dzidzie:)

bardzo sie ciesze Kroptusiu;),ze wszystko ok:)napewno juz jestes spokojniesza,a to najlepiej wplywa na dzidzie:)

jestem ale oczywiscie nic do konca nie jest super, wczoraj zaczelo mi sie lac z nosa i lekarz powiedzial ze nie same leki sa szkodliwe do 12 tyg ale sama infekcja i to niedobrze :( nawet sam katar bo to juz wirus o goraczce nie wspomne i kazal mi isc na l4 i szybko sie pozbyc a ja w nowej pracy i nie wiem co zrobic :( Wiem ze dzidzia najwazniejsza i chyba pojde...Na noc wypilam mleko z czosnkiem , cytryna miodem, czosnek do nosa, gardlo wyplukalam i wstalam rano cala spocona :( a nos gorzej zawalony flegma i mowie przez nos a w pracy krzycza ze zarazam i sie martwie czy to nie zaszkodzi dzidzi :(

Hej dziewczyny! Chciałam się do was dołączyć. Czytam was od początku. Jestem w trzecim miesiącu starań. Ale dziś mi bardzo smutno, bo mój M wolał się wyspać do pracy niż dziś się przytulać. Oh, Ci faceci...:confused2:

witaj kochana wśród nas..;) ja miałam wczoraj dokładnie tak samo... właśnie skończyła mi się wredna @ i ja tu cała gotowa a mój M..."zmęczony taki jestem...jutro kochanie..." aż mną trząsa...hehhehe. No cóż...dziś mu nie odpuszczę:-)

Kroptusia - ogromne gratulacje i też zazdroszczę odrobinkę. Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz. Nie martw się. Najważniejsza jest dzidzia. :)

reklama
witaj kochana wśród nas..;) ja miałam wczoraj dokładnie tak samo... właśnie skończyła mi się wredna @ i ja tu cała gotowa a mój M..."zmęczony taki jestem...jutro kochanie..." aż mną trząsa...hehhehe. No cóż...dziś mu nie odpuszczę:-)
Hehehe oni chyba jakis okres oslabieniowy przechodza:tak:U mnie to samo dzis 12 dzien cyklu serduszkowanie tylko w 9dc,a mialo byc tak pieknie:baffled:My kobitki czekamy na ten wlasnie okres kiedy wredota sie skonczy zeby zaczac dzialania a tu takie cyrki:eek:

Kasiu zycze powodzenia u lekarza,oby wszystko bylo dobrze i przynies nam dobre wiadomosci:-)

Kroptusia zdrowka zycze:-) sobie zreszta tez:-pfasolki jescze raz gratuluje tym bardziej,ze az tak dlugo wyczekiwana los niejest rychliwy ale sprawiedliwy,wszystko jest tam zapisane co gdzie kiedy:-)I wiem ile musialas przejsc przez te 33 cykle:-(Ja mam za soba 12:-(I na l4 idz jak najbardziej wylez sie w lozeczku dla ciebie i fasolki bedzie lepiej:tak:

Ja tez dzis ide do gina,cieawe co mi powie:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry