Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-)
my to co dziennie hehehe prawie 
Czyli nektarynka dzidzia nie jest wykluczona juupi! trzymam kciuki
ninonka,czyli byl z Toba;-)suuuper!!!!Pewnie pękał z dumy!!!!
A na takie smsy pełne miłosci to sie przygotuj-bedzie ich coraz wiecej!!!!!
Ciesze sie,ze sie udało z apierwszym razem!!!!!Suuuuperrr Kochana,mam nadz jednak,ze nie opuscisz nas,co????Buzka;*****
Nie śmiałam pomyśleć o opuszczeniu Was, cały czas jestem z Wami i czekam trzymając za Was kciuki, że szybko zafasolkujecie!
A co do sms`ów to sama przyjemnośc po mojej stronie![]()
I tak trzymajcie Kinga!!!agadaria nie dziekuje ;-)No to i wy pobaraszkowaliście! super tak trzymać:-)
my to co dziennie hehehe prawie
miłego wieczorku koleżanki
papaa
I bardzo dobrze, że jesteś pozytywnej myśli! Tak trzymaj! Oby to była fasolinkaninonka.. u mnie mąż mi mówi, że dwóch na jednego to nbanda lysego jak go nadapam i gilgocze.. pomimo, że test nie wykazał ciąży, nadzieja mnie nie opuszcza

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa ale obserwuje juz kilka dni i chyba mi bedzie z wami łatwiej znieść trudy starania o drugiego dzidziusia. Aktualnie czekam na @, zostały cztery dni i mam od ponad tygodnia obolałe piersi co mi się nie zdarzało nigdy i czekam... Może wasz optymizm mi się udzieli, bo nie sądziłam że z drugim dzieckiem tak trudno pójdzie... POZDRAWIAM przyszłe mamy i fasolki;-) ;-)