• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A ja już byłam po wyniki.
lekarka powiedziała, że są w normie teraz czas na męża.
Jak będą jego wyniki to dostane skierowanie do szpitala na badanie drożności jajowodów. Ponoć potrzebne ze względu na stosunek prolaktyny, LH i FSH ale objawów PCOS poza nieregularnością @ w granicach kilku dni nie mam innych. Tak w ogóle myślałam, że testosteron będę miała wyższy a tu proszę miłe zaskoczenie. mam wybitnie niski trzymający się dolnej granicy.

na pewno wszystko się poukłada:-):-). czasami za bardzo się przejmujemy...
ZDRÓWKA!!

reklama
a moze wcale nie masz PCOS? moze warto isc do innego lekarza.

Warto sprawdzić czy jajniki nie są za ciasne i nie przepuszczają plemników tak powiedziała lekarka.

Teraz tylko znaleźć pracę i można znowu popracować nad fasolkami:-D

Mówi znajoma idź nawet do marketu. Ale ja nie mogę dźwigać ze względu na dysk i biodro, a jak się przedźwignę coś się stanie to wyjdzie to na jaw, z pracy wylecę z hukiem i jeszcze żadnego odszkodowania nie dostane. Tylko kłopotów bym sobie narobiła.

Hej dziewczyny..mam takie pytanie..czy w związku z planowana ciążą odżywiacie się jakoś specjalnie? ja jestem wegetarianką i pomimo, że wyniki badania krwi mam prawidłowe to tak sie zastanawiam czy nie wprowadzić do moich posiłków jakis dodatkowych skladników odżywczych..

Witam się i ja, po dwóch dniach nieobecności. Kumoszki moje ale naciapciałyście przez ten czas. 40 minut mi zajęło czytanie i już nawet nie wiem kto co pisał za dużo informacji na raz :rofl2:
A ja mam za to pytanie do was. Jutro ide po odbior wyników prolaktyny i przy okazji wizyta. Wszystkiego się dowiem ile będę czasu musiała czekać na jej zbicie itd ale moze któraś z was mi dziś odpowie. Ile to cholerstwo potrzebuje na obnizenie się? i żeby w końcu @ przylazła i żebym zaczeła starać się o 3ciego bobaska?

Hej kochane, ja dziś tak późno i na chwile, późno bo sprzątałam do 15 w domu, bo księdza dziś mamy po kolędzie, a na chwile bo jeszcze nie przyszedł :sorry:
Ja dziś zapomniałam z tego wszystkiego zadzwonić i się umówić do gina. poprostu do 13:00 tam tylko można dzwonić, hmmmm więc jutro zadzwonie, i umówie się na 3 - 5 zależy jak termin będzie wolny, ale będzie to 6/7 tydzień i już mam nadzieje zobacze dużżżżżo :-)

kaira24 dzięx kochana :-) Trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&

dziewczyny a wy sie staracie o dziewczynkę czy chłopca??? :-)
bo my o dziewczynkę no i z tego co wiem to aby zwiększyć szanse na poczęcie córki należy współżyć codziennie od zakończenia okresu aż do 2,5-3 dni przed owulacją. Od tego momentu nie należy współżyć bez zabezpieczenia przez kilka kolejnych dni.
I my własnie tak robimy z mężem teraz.:tak:

reklama
Kinga

Teoretycznie tak jest ale w praktyce czytalam wypowiedzi dziewczyn i widzialam wykresy ff ze tak sie staraly pary i byl chlopiec a byly takie ze tylko w owu i dziewczynka :) my tylko w owu ale akurat tylko wtedy mielismy okazje a chcemy chlopca wiec zobaczymy czy to sie sprawdzi...Moja kuzynka robila 3 podejscia do dziewczynki i ma 3 chlopcow mimo ze konczyla 3 dni przed owu hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry