• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

mi w owu teraz bedzie trudno trafic tak na 100% bo mialam ostatnio długi cykl i nie wiem jak bedzie teraz. Badam swoją szyjkę sprawdzam jaka jest plus śluz... no zobaczymy jak wyjdzie. Jak bedzie chłopiec to też bede sie cieszyła:) najważniejsze aby zdrowe sie urodziło:-)
buźka

reklama
mi w owu teraz bedzie trudno trafic tak na 100% bo mialam ostatnio długi cykl i nie wiem jak bedzie teraz. Badam swoją szyjkę sprawdzam jaka jest plus śluz... no zobaczymy jak wyjdzie. Jak bedzie chłopiec to też bede sie cieszyła:) najważniejsze aby zdrowe sie urodziło:-)
buźka

Wlasnie....wazne zeby zdrowe bylo :)) A ja normalnie mam taki apetyt ze masakra kupilam wlasnie paczki, sledzie, salatke, ogorki i jogurt bo nie wiem w sumie co pierw wciagnac...wygladalam w sklepie jak wyglodniale zwierze :zawstydzona/y:
A co to za opis z auto gielda ... my sprzedalismy autko i wlasnie myslimy o kolejnym i nie wiem jakie :)

kroptusia dobrze ze apetyt ci dopisuje:tak:
a autogiełda to stronka mojego męża;-) ZAPRASZAMY:-) od niedawna jest i za dużego wyboru nie ma ale wszystko w swoim czasie:happy:

O Kinga85 autka ma na psrzedaż, my właśnie nie dawno kupiliśmy SEATA ALHAMBRE czerwony, tzn bardziej taki perłowo czerwony ale super wygoda!!! Dużo miejsca i przestrzeń.
U nas ksiądz niedawno wyszedł, z 40 min temu i tak siedze i myśle o tych waszych wpowiedziach czy CHŁOPIEC czy DZIEWCZYNKA... Mąż chce dziewczynke (o dziwo w większości faceci wolą synów, bo kogo nauczą grać w piłke... hehe), a ja chcem poprostu aby było zdrowe i nic mu nie dolegało, chce żeby było szczęśliwe i postaram się dać mu to wszystko!!! Już kocham to maleństwo...

DZIEWCZYNY ŻYCZE WAM, ŻEBYŚCIE MOGŁY TYMI FASOLKAMI CIESZYĆ SIĘ JUŻ NIEBAWEM!!!!!!

dziewczyny a wy sie staracie o dziewczynkę czy chłopca??? :-)
bo my o dziewczynkę no i z tego co wiem to aby zwiększyć szanse na poczęcie córki należy współżyć codziennie od zakończenia okresu aż do 2,5-3 dni przed owulacją. Od tego momentu nie należy współżyć bez zabezpieczenia przez kilka kolejnych dni.
I my własnie tak robimy z mężem teraz.:tak:[/quote

Mnie jest obojętne chciałabym drugie bejbi, ale nie wychodzi, łapie strasznego doła... :-(M narzeka że sie za bardzo wczuwam, ale przecież sie nie da inaczej. Jak idzie nam trudniej to musze przeliczać...:angry:faceci!

Dzis bylam u gina ktory mi prowadzil ciaze Kevina
kwadr.gif
Strasznie jestem zadowolona z tej wizyty,opowiedzialam mu wszystko co jak i pobadal,usg,piersi czy czegos czasem niema.Z usg powiedzial,ze dominujacy pecherzyk jest zamaly i w tym miesiacu ciazy tez niebedzie,ale juz sie o to postaramy zeby na wiosne fasolka byla a moze nawet wczesniej.Pobral mi krew na wszystkie badania tarczyca,hormony itd,w przyszlym tyg mam znow brac clo ale juz w innych dawkach 13dc zglosic sie do niego obojetnie czy to nawet niebedzie sobota lub niedziela mam dzwonic na jego kom i on mnie przyjmnie.Wszoku byl po tym jak mu conieco o tamtym powiedzialam.W kazdym razie jestem na dobrej drodze i niejest tak zle z tymi moimi jajeczkami ,pokazywal w ksiazkach jakie moga byc przypadki w ktorych trzeba pomagac operacyjnie uwolnic sie pecherzykom mi to raczej niegrozi.Oj iskierka nadzieji sie pojawila i taka jakas radosna wyszlam od niego bo wkoncu dal mi ta nadzieje
ostr.gif

reklama
Wielkie dzięki za info..a słyszałaś coś o specjalistach z kliniki w piotrowicach? podaje link do strony Łubinowa 3 :: bezpłatne porody w luksusowych warunkach :: prowadzenie ciąży :: kameralne porody ....
i wiem, że jeszcze za wcześnie, ale myślalaś gdzie chciałabys rodzić? bo mnie się własnie ta klinika podoba...

dzieki za info, weszłam na stronke, nie widzialam nic o niej, no ja myslalam ze bede rodzic wlasnie w katowicach na ligocie, ten dr wilk , pracuje tam w klinice ginekologii i połoznictwa, ale moze jeszcze zdanie, jak juz bede w ciazy bede sie chciala wiecej dowiedziec o szpitalach :)

Hej dziewczyny..mam takie pytanie..czy w związku z planowana ciążą odżywiacie się jakoś specjalnie? ja jestem wegetarianką i pomimo, że wyniki badania krwi mam prawidłowe to tak sie zastanawiam czy nie wprowadzić do moich posiłków jakis dodatkowych skladników odżywczych..

Ja włączyłam do jadłospisu dużo warzyw i owoców, i kupiłam sobie dzis nawet witaminy Prenatal

dziewczyny a wy sie staracie o dziewczynkę czy chłopca??? :-)
bo my o dziewczynkę no i z tego co wiem to aby zwiększyć szanse na poczęcie córki należy współżyć codziennie od zakończenia okresu aż do 2,5-3 dni przed owulacją. Od tego momentu nie należy współżyć bez zabezpieczenia przez kilka kolejnych dni.
I my własnie tak robimy z mężem teraz.:tak:

My staramy sie o chłopca , dlatego tez miedzy innymi czekam z przytulankami dopiero 1 dnia przed owulacją no i tez po to aby były szybsze i sileniejsze plemniczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry