• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

camelia powinnaś wyluzować się i tyle nie myśleć o ciąży to wtedy na pewno zaskoczysz:tak:;-) Powodzenia!

kevinka bedzie dobrze na pewno! w końcu i wam się uda. ciesze się że jestes zadowolona po wizycie:)

reklama
Nigdy nie pisałam tu na forum tylko zawsze czytałam wasze wypowiedzi i wiele się dowiedziałam. Mam na imię Gośka mam 22 lata, jestem mężatką od września 2006 mamy prawie 2 letniego synka i od nowego roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla Kubusia.
Przed pierwszym dzieckiem staraliśmy się i wyszło za 4 cyklem ale obawiam się 2 ciąży gdyż w czasie pierwszej rozchodziło mi się spojenie i ciężko mi było ze wszystkim a szczególnie z chodzeniem, ale czego się nie robi dla dzidzi.
Teraz czekam do 4 lutego na okres i się okaże czy może się udało za pierwszym razem.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.

OOO coraz to wiecej staraczek .... na forum... dawno tu nie bylam i widze ze bardzo duzo mnie ominelo....
NINONKA - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja od dzis zaczynam staranka...... mam nadzieje ze w tym miesiacu sie uda bo jak nie to juz nie wiem co robic..... czasami to rece opadaja....
ilez mozna sie starac dziewczynki ... albo byc moze ja taka w goracej wodzie kąpana....

Trzymam kciuki za Was ... i za siebie oczywiscie tez.... pozdrowionka

camelia powinnaś wyluzować się i tyle nie myśleć o ciąży to wtedy na pewno zaskoczysz:tak:;-) Powodzenia!

kevinka bedzie dobrze na pewno! w końcu i wam się uda. ciesze się że jestes zadowolona po wizycie:)

Próbuje... ale wiesz jak to ciężko! ach smutas ze mnie dzisiaj, jutro bedzie lepiej:tak: Jeszcze dwa dni i albo teścik albo moc przytulanek... mój M już sie cieszy!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry