Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pewna byłam!! Chociaż się stopowałam i starałam myślec realnie. Wczoraj jak byłam na aerobicu to nawet wolniej ćwiczyłam żeby fasolce nie zaszkodzić i kiedyś Wam juz pisałam że parę razy się przejęzyczyłam tak, że wychodziło, że jestem w ciązyGRATULUJĘ i życzę wszystkiego dobrego!!!
Przeczuwałas to, że tym razem się udała???

oj ja odradzam Ci bardzo. Miałam kilka razy i potem musiałam cała trwałą ściąć. Najgorzej jest z odrostami, bo nie zrobisz trwalej na same odrosty - wygląda to tak że od nasady masz proste włosy a dalej dopiero zaczynają Ci się kręcić. Jedyne wyjście to albo wtedy już prostować albo zrobić drugą trwała. Ale wtedy o ile odrosty będą wyglądać ładnie to reszta po zrobieniu trwałej na trwała będzie wyglądała jak mocno zużyty mop.wikulaa wiem, że niszczy, ale może jak zaaplikuje włoskom tony odżywek itp, to będą w lepszej formie ;-)
poza tym do czerwca jeszcze sporo czasu i kto wie czy zdania nie zmienię ;-)
pewna byłam!! Chociaż się stopowałam i starałam myślec realnie. Wczoraj jak byłam na aerobicu to nawet wolniej ćwiczyłam żeby fasolce nie zaszkodzić i kiedyś Wam juz pisałam że parę razy się przejęzyczyłam tak, że wychodziło, że jestem w ciązyquote]
O te przeczucia pytam, bo sama mam takie wrażenie w sumie trudne do opisania, jakby się ze mną działo coś innego niż zawsze, ale też sam nie do konca dopuszczam tą myśl do siebie, nie chce zapeszać, jeszcze 10 dni i sie dowiem, a to przecież szybko zleci:-)![]()
jak byłam w pierwszej ciązy i jeszcze o tym nie wiedziałam to była w sklepie z rajstopami i skarpetami itp zrobiłam zakupy dla siebie i zauważyłam takie maciupeńkie skarpeteczki niebieski i zanim sie zorientowałam to je kupiłam. Potem wyszłam ze sklepu i się zastanawiałam co mi strzeliło do głowy. A tydzień później dowiedziałam się, że jestem w ciąży.pewna byłam!! Chociaż się stopowałam i starałam myślec realnie. Wczoraj jak byłam na aerobicu to nawet wolniej ćwiczyłam żeby fasolce nie zaszkodzić i kiedyś Wam juz pisałam że parę razy się przejęzyczyłam tak, że wychodziło, że jestem w ciązyquote]
O te przeczucia pytam, bo sama mam takie wrażenie w sumie trudne do opisania, jakby się ze mną działo coś innego niż zawsze, ale też sam nie do konca dopuszczam tą myśl do siebie, nie chce zapeszać, jeszcze 10 dni i sie dowiem, a to przecież szybko zleci:-)![]()
t nasz drugi cykl staranek i szliśmy na żywioł. Żadnych testów owu, ani nadmiernego wyliczania. Przytulaliśmy się co 1-2 dni, jak mieliśmy ochotę, a jak nie mieliśmy to nie. Z objawów to trochę mi piersi spuchły. Ale u mnie o jeszcze bardzo wcześnie, bo dopiero dziś lub jutro miałam dostać @ więc specjalnie chyba nie ma co sie objawów dopatrywać. Chociaż od połowy cyklu miałam potworną zgagę, częstsze migreny i nudności ale nie jestem pewna czy to obawy czy coś innego mi się przyplątało. A i mam wręcz potworną chęć na tatara, ciągle! Dzisiaj też pochłonęłam pól kiloCześć Dziewczyny,
Ja tylko na chwilkę, wieczorkiem zajrzę na dłużej.
kilolek - GRATULACJE (kolejne czary-mary) :-)
kilolek, iza30 i camelia - prośba do Was, napiszcie ile się strałyście itp., no i czy miałyście jakieś objawy - wiem że wiele dziewczyn chętnie poczyta :-)
ale koniec z tym! nie wolno!