• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej dziewczyny- staram sie nadrabiac zaleglosci :)- widze ze pozytywniej sie zrobilo na forum :):):)- ja na poprawe humorku wlasnie farbuje wlosy- odrost mam juz widoczny no i odrosl mi siwy wlos którego znalazlam w styczniu i wyrwalam wrrr- przesada 23 lata mialam jak mi wyrósl- ale od czego sa farby hihihi- dzisiaj mam wieczorem studia, ale zajrze pozniej

No nie! Ja wracam a tu po imprezie :-(może jakieś resztki chociaż zostały???
No ale nic dziewczynki, jakby co to ja też się laszczę na wiosnę ;-)właśnie z aquareobicu wróciłam :-) posiedziałm chwilę, poczytałam, chcę napisać, a tu nawet paluszki bolą :sorry2:
gratulacje!!!!!

średnio na jeża, Kuba się trochę strachał, bo było głośno okropnie, widział ktoś ducha co się boi????

ja się przebrałam za muzułmankę, ale ostatecznie robiłam foty przez całą imprezę. Z wielkim aparatem na szyi wygladałam trochę jak członek alkaidy :sorry2:
śliczny duszek:)!!!choc troche tez przypomina okazalego ''plemniczka'';)

już wiem "zostań przyjacielem...."

Strój synka przecudny jak i synus- Ty pewnie tez super wygladalas. Impreza widac sie udala. Ja czekam na wesele przyjaciólki, ale to dopiero w maju, latam za sukienka - Ebay mam opanowany, a ze jestem na diecie to nie chce juz kupowac,troszke za wczesnie. Musze siedziec teraz 30 minut to poklikam do Was :)

Odnośnie włosów, ja właśnie wróciłam od fryzjera:-)
Takie coś poprawia humor.
Widzę jakaś impra wczoraj tu była, no ładnie!
A ja jutro mam imprezkę w domu. M będzie pewno zdychał później przez cały weekend.
Ale nie mam ochoty. Chyba znowu coś daje mi się we znaki. Jeszcze ze trzy dni tego bólu i chyba znowu wyląduje u lekarza. a miałam prawie półtora roku spokoju:angry:
Ale podkusiłam dzisiaj M i znowu były przytulanki:-D

ja dzis bylam u gina.. za wesolych nowin nie mial, jak poczytal wyniki, mamy niewielkie szanse na dzidziusia.. ze wzgledu na to iż mąz ma tylko 30% ruchliwych plemnikowi to jeszcze tylko 28mln a powinno byc okolo 60mln :-( ma isc na badania do przychodni andrologicznej a ja mam brac clo i pojawic sie w 12dc u doktora..:-(

PS czy ktos wie o jakiej porze dnia brac clo bo ja albo nie uslyszalam albo nie powiedzial..

reklama
No dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ

Zrobiłam teścik mimo, że @ powinna być dziś lub jutro i są II choć druga bladziutka, ale z Kubą też tak miałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry