• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No dobra dziewczyny mam nowinę!!! Nasz hymn naprawdę działa, a luty jest wyjątkowo płodnym miesiącem ponieważ

Zrobiłam teścik mimo, że @ powinna być dziś lub jutro i są II choć druga bladziutka, ale z Kubą też tak miałam
Kilolek cudownie!!! aleś nas przetrzymała to jednak bedziemy listopadówki. aaaaaaaaaa:biggrin2::biggrin2::biggrin2: SUUUPEEEEERRRRRRRRR!!!!
Ile ci zostało do terminu @????

reklama
i jednak będę miała dwoje listopadowych dzieciaczków :-)

Z wiadomością musiałam poczekać aż M. wróci żeby się pierwszy dowiedział :-) aaa no i teścik robiłam o 14 i mimo to wyszedł. Rano pewnie będzie wyraźniejsza. A w sobotę skoczę na betę, bo niestety do gina wcześniej jak w kwietniu się nie dostanę

Z wiadomością musiałam poczekać aż M. wróci żeby się pierwszy dowiedział :-) aaa no i teścik robiłam o 14 i mimo to wyszedł. Rano pewnie będzie wyraźniejsza. A w sobotę skoczę na betę, bo niestety do gina wcześniej jak w kwietniu się nie dostanę

..też będę miała dzieci listopadowe:-):-):-) Zuzia jest z 2 list a Kubuś?

z 8 ale termin miałam na 2 :-) teraz mam na 6 więc jest szansa na podwójne urodziny :-)

może za wcześnie wpadam w euforię ale grunt to pozytywne myslenie :-):tak:

Cześć Dziewczyny,

Ja tylko na chwilkę, wieczorkiem zajrzę na dłużej.

kilolek - GRATULACJE (kolejne czary-mary) :-)

kilolek, iza30 i camelia - prośba do Was, napiszcie ile się strałyście itp., no i czy miałyście jakieś objawy - wiem że wiele dziewczyn chętnie poczyta :-)

Ostatnia edycja:

GRATULUJĘ i życzę wszystkiego dobrego!!!
Przeczuwałas to, że tym razem się udała???

My staraliśmy się 8 cykli. jedyne objay jakie czułam to dziwne bóle w piersiach, takie rwania chwilowe i w miare jak zbliżała się @ to coraz tkliwsze i bardziej nabrzmiałe a bóle podbrzusza i lędźwi jak zwykle przed@. jednak takich bóli piersi nie miałam wcześniej ...
POZDRAWIAM wszystkie staraczki i testowaczki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry