• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dzieki za gratulki, ale nadal trzymajcie za mnie kciuki.

Kilolek gratuluje!!!
U mnie to był pierwszy cykl starankowy, ale ze wspomaganiem: kupiłam wiesiołek, testy owu, no i mega pozytywnie sie nastawilam.:tak: acha, no i oczywiscie biore folik juz dłuższy czas.
Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powodzenia w starankach, czekamy na nowe fasolki.
Trzymamy, trzymamy :-):tak::-) To ja łapie :-) przydadzą się :-)

reklama
maggie_f owszem dotarłam do fryzjera :-) fryzurka całkiem fajna zwłaszcza jak na przejściową, bo zamierzam zapuszczać. Tzn. tak mi się wydaje że fajna, bo bez układania wzięłam, bo i tak pada u nas :sorry2:zobaczymy rano jak ułożę

maggie_f owszem dotarłam do fryzjera :-) fryzurka całkiem fajna zwłaszcza jak na przejściową, bo zamierzam zapuszczać. Tzn. tak mi się wydaje że fajna, bo bez układania wzięłam, bo i tak pada u nas :sorry2:zobaczymy rano jak ułożę

To wklej jakąś zdjęcióweczkę koniecznie. Przeglądałam sobie przed chwilą Twój album i taki słoooodziak z tego Twojego Kubusia, ja też takiego malucha chce.
Kubuś jako duszko-plemniczek przecudny - przekaż mu że e-ciotka sie w nim zakochała :-D:-)

Uciekam Lu Lu,

Buziolki,

Będę dopiero jutro wieczorkiem,

Kolorowych

Załączniki

• 36_2_530.gif
    36_2_530.gif
    39,7 KB · Wyświetleń: 76
Cześć dziewczynki. Ja ide jutro do mojego gina,ciesze sie bo źle sie dzisiaj czuje i mam nadzieje,że on mi powie że wszystko jest nadal dobrze.Tylko,że sie boje:-(

Cześć dziewczynki. Ja ide jutro do mojego gina,ciesze sie bo źle sie dzisiaj czuje i mam nadzieje,że on mi powie że wszystko jest nadal dobrze.Tylko,że sie boje:-(

Idź do gina i się nie martw. Wszystko na bank jest ok. Dzisiaj pogoda była do bani, ciśnienie skakało i na pewno dlatego źle się czułaś. Pozdrawiam

Nektarynka - co to za smutanie??? Zobaczysz te 30% da rade, głowa do góry
zdołowałam sie i to bardzo.. a jeszcze powiedzialam Mze to jego wina za co potem go przepraszalam.. bo w sumie nie tak to miałam powiedziec.. mialam powiedziec ze ma chlopakow slabych i sie rozplakałam.. zobaczymy co bedzie dalej.. na pewno sie nie poddamy.. tylko musimy sie zadziej przytulac nie jak do tej pory co dzien czy co dwa dni.. 9 marca mam isc do gina powie mi jak tam owulka i czy pekl pecherzyk..

Zgadzam się - never ever - trwała to porażka, miałam fajne, długie naturalnie lekko kręcone włosy i zrobiłam sobie trwałą żeby było jeszcze fajniej. I co, masakra, przez chwilę było fajnie a potem zaczął się koszmar odrastania, obcinania i pozbywania strąków, szopy etc. I naturalnie sie przestały kręcić przez to cholerstwo :-(
ja tez przed matura chcialam trwałą zrobic mama mi odradzila, powiedziala a co jak nie wyjdzie i bedziesz musiala scinac wlosy przed matura.. i nie robilam..
Dzieki za gratulki, ale nadal trzymajcie za mnie kciuki.

Kilolek gratuluje!!!
U mnie to był pierwszy cykl starankowy, ale ze wspomaganiem: kupiłam wiesiołek, testy owu, no i mega pozytywnie sie nastawilam.:tak: acha, no i oczywiscie biore folik juz dłuższy czas.
Pozdrawiam i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Powodzenia w starankach, czekamy na nowe fasolki.
przydadza mi sie.. dziekuje:-)
wszystko bedzie dobrze glowa do gory

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry